Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi dokumentarac

Žrtve Jacksonovog zlostavljanja: Za seks nam je davao slatkiše

Foto: PA/Pixsell
1/4
26.01.2019.
u 20:26

Wade i James već duže godina tvrde kako ih je Jackson seksualno zlostavljao, a Jackson je tada sve to negirao

Na Sundance Film Festivalu premijerno je prikazan dokumentarac "Leaving Neverland" u kojem Wade Robson i James Safechuck otvoreno i detaljno pričaju o tome kako ih je zlostavljao pjevač Michael Jackson.

U dokumentarnom filmu, koji traje četiri sata, Wade i James tvrde kako im je kralj popa za seks davao slatkiše, a kažu kako je pjevač čak odglumio i vjenčanje s jednim od njih na kojem su izmijenili bračne zavjete i dijamantno prstenje. 

Wade i James već duže godina tvrde kako ih je Jackson seksualno zlostavljao, a Jackson je tada sve to negirao. Filmski kritičari opisuju  kako su svjedočanstva Robsona i Safechucka mučna, a za Jacksona koriste naziv čudovište.

Zastupnici pokojnog Michaela Jacksona u priopćenju koje se odnosi na ovaj dokumentarac navode kako je ovaj film vrsta tabloidnog karakternog ubojstva koje je pjevač trpio u životu, a sada i u smrti. 

Komentara 5

KO
KomentatorEU
20:36 26.01.2019.

Čudovišta su oni koji se žele okoristit novcima pokojnika.. on se nije mogao obranit od parazita ni živ a kamoli mrtav.

SA
samoborka
21:00 26.01.2019.

ok..postoji li musko bice u Americi koje nije ili nece biti optuzeno za silovanje? Ono..musko si i dises..znaci,Kriv si!

PS
Psttttt
23:12 26.01.2019.

Ma da sad je jebo sve zive,de ostavite mrtvog covjeka na miru,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije