Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrave navike

Zoran Šprajc pokazao kako vježba i zabrinuo svoje obožavatelje

Foto: Instagram
1/6
02.12.2020.
u 16:24

RTL-ov voditelj i urednik vježbao je na balkonu, a zbog jednog detalja zabrinuo je pratitelje na društvenoj mreži

Krajem prošle godine urednik i voditelj RTL Direkt Zoran Šprajc doživio je infarkt nakon kojeg je odlučio promijeniti neke životne navike. Vježbanje je tako ušlo u njegovu dnevnu rutinu što je danas pokazao i svojim Instagram obožavateljima.

- Dobro jutro, mi se malo rastežemo a kako vi počinjete dan - pitao je Šprajc svoje pratitelje i objavio fotografiju na kojoj vježba na orbitreku. Njegovi pratitelji su ga pohvalili, ali zabrinulo ih je kako bi se Šprajc mogao prehladiti jer vježba u otvorenim papučama na balkonu. 

- Nije ti hladno za noge? Di su čarape Zoki, nahladit ćeš se. Susjed pa bos si! Je li hladno nogama ili Vi to zbog cirkulacije? - zabrinuti su  bili obožavatelji. Dok je bio na bolovanju nakon infarkta pokušao se isključiti što je više moguće od dnevnih događanja i smanjiti si tako razinu stresa koji je velikim dijelom krivac za njegove zdravstvene probleme.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Apsolutno sam se nastojao isključiti, što je više bilo moguće. Nisam ni gledao ni čitao nikakve vijesti i uopće mi nisu nedostajali ni televizija ni novine ni portali. Naravno, najvažnije događaje čovjek danas ionako ne može izbjeći, ali nisam, recimo, otvarao portale i gledao dnevnike kako bih doznao koliko je danas novozaraženih koronavirusom ili što su rekli Miro Kovač ili Zoran Milanović - rekao je prije nekoliko mjeseci za Story.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kultura
13:15 03.12.2020.

A.G.Matos:"Vidje Hrvatska svakojakih cuda ali ne nadje strika za toliko juda".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije