Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorila mu

Glumac se javno hvalio kako krši mjere, medicinska sestra odmah mu je pokazala pravo stanje

Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/Twitter
1/4
02.12.2020.
u 13:30

Podsjetimo, vladini znanstvenici u Velikoj Britaniji nedavno su objavili studije kako je njihov lockdown imao utjecaja na smanjenje širenja pandemije.

Britanski glumac Laurence Fox na Twitteru je kritizirao novi lockdown u Velikoj Britaniji te je pozvao ljude da "ostanu vani" i "zaštite svoja prava". Fox je kritizirao i nacionalnu zdravstvenu službu, za koju je napisao kako nije primjerena svrsi ako se ne može uspješno nositi s pandemijom. 

"Uskraćujemo budućnost našoj djeci. Oni zaslužuju hrabrije roditelje. Završimo lockdown. Završimo vladavinu straha", napisao je glumac na Twitteru među ostalim objavama u kojima iskazuje takvo mišljenje.

U jednoj od sličnih objava Fox se hvalio kako je izveo grupu prijatelja na ručak i kako su se grlili i ljubili te poručio kako im to nitko neće oduzeti. Britanska medicinska sestra Joanna Jackson koja radi na odjelu za intenzivnu njegu vidjela je objave glumca i odlučila odgovoriti. Na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda nakon duge smjene na poslu, odnosno nakon gotovo cjelodnevnog nošenja zaštitne opreme.

"Upravo sam držala za ruku osobu koja je umrla sama, bez obitelji ili voljenih uz nju. Drago mi je da si uživao u svom obroku", poručila mu je.

Korisnici Twittera počeli su napadati njega, a poneki i medicinsku sestru koja se kasnije odlučila povući iz rasprave. Podsjetimo, vladini znanstvenici u Velikoj Britaniji nedavno su objavili studije kako je njihov lockdown imao utjecaja na smanjenje širenja pandemije.  

Ključne riječi

Komentara 2

PL
Planer
13:39 02.12.2020.

Prebacili propagandu u višu brzinu.

Avatar najbolji13
najbolji13
14:05 02.12.2020.

jadna zena 4 sata ne smije skinuti skafander 2 sata prije ne smije niti piti jesti..hipokratovu zakletvu u slucaju glumca treba zaboraviti..svatko je odgovoran za sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije