Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad vjeruje

Glumac objavio sliku iz bolnice: Moj punac nije htio nositi masku. Dobio je koronu i proveo 40 dana na intenzivnoj

Foto: Twitter
1/6
02.12.2020.
u 12:53

Ice je napisao kako njegov punac nije vjerovao u koronu i nije htio nositi masku, ali onda je dobio upalu pluća i mora konstantno biti na kisiku.

Američki glumac i reper, Ice T na društvenim je mrežama objavio sliku svog punca iz bolničkog kreveta. Ice je napisao kako njegov punac nije vjerovao u koronu i nije htio nositi masku, ali onda je dobio upalu pluća i mora konstantno biti na kisiku. 

"Moj punac, Cocoin otac, bio je veliki protivnik maski, a onda mu se dogodio COVID. Upala oba plućna krila. Četrdeset dana na intenzivnoj, na rubu smrti. Sad mora neprestano primati kisik. Sad vjeruje", napisao je reper. Nakon što su krenuli komentari o tome kako virus ne postoji, Ice se s njima odlučio obračunati. 

Foto: Twitter

"Šest bliskih prijatelja umrlo mi je od ovog virusa, nije me briga u što ti vjeruješ i najvjerojatnije te neće biti briga sve dok TI budeš mogao disati", poručio je reper pratiteljima. 

 

Ključne riječi

Komentara 33

PL
Planer
13:39 02.12.2020.

Prebacili propagandu u višu brzinu.

DU
Deleted user
13:41 02.12.2020.

naravno ista prica,glumci,politicari,muzicari, svi obolili od korone.....degutantno

Avatar Salam_Parizer
Salam_Parizer
13:13 02.12.2020.

da da, glumci, bolnice, selfiji, stara ,poznata i VEĆ 'ŠPRANCERSKA' priča o mitskoj koroni, koju samo tankoćutni izmanipulirani 'koronaši' puše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije