Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspametila pratitelje

Žanamari Perčić pozirala u minijaturnom bikiniju na nabrijanom motociklu: ''Izgledaš odlično, najljepša'

Foto: Instagram screenshot
1/15
09.07.2022.
u 16:30

Žanamari je sada objavila fotografiju u minijaturnom ljubičastom bikiniju koji je istaknuo njezine obline i vitku figuru, a pozirala je na nabrijanom motociklu. U opis je kratko napisala ime rock grupe ''Alice in Chains'', a brojni pratitelji uputili su joj komplimente za ovo izdanje.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) nosi titulu jedne od najseksi Hrvatica, a pratitelje na društvenim mrežama često počasti provokativnim

Žanamari je sada objavila fotografiju u minijaturnom ljubičastom bikiniju koji je istaknuo njezine obline i vitku figuru, a pozirala je na nabrijanom motociklu. U opis je kratko napisala ime rock grupe ''Alice in Chains'', a brojni pratitelji uputili su joj komplimente za ovo izdanje.

''Izgledaš odlično'', ''Predivna'', ''Zapanjujuće'', ''Ljepotica'', ''Top ti stoji'', ''Najzgodnija žena na Balkanu'', ''Wow'', ''Najljepša'', samo je dio komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Podsjetimo, Žanamari se nedavno pojavila na otvorenju jednog hotela u Makarskoj, a za ovu prigodu odabrala je minijaturnu crnu haljinu sa zanimljivim prorezima koja je istaknula njezinu vitku liniju, duge noge, ali i bujni dekolte.

Pjevačica je u posljednje vrijeme često isticala koliko vježba i koliko vremena provode u teretani. Sada je o tome progovorila i u intervjuu.

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa- ispričala je Žanamari za InMagazin te objasnila kako pazi na prehranu.

-Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nje to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti - pojašnjava.

Objasnila je i da ima celulita. -Pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in – dodala je Žanamari.

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

Ključne riječi

Komentara 7

YO
yopi
17:46 09.07.2022.

Dobra je, samo izgleda da svake godine stavi par filtera vise

BE
belak
17:33 09.07.2022.

odvratno.

NN
novo nenormalni
18:18 09.07.2022.

kolkiko je nabrojan navedeni motocikl?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije