Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovna odluka

Influencer Sandi Pego morao je sa suradnicima donijeti tešku odluku: Bila je to duga noć i nije bilo lako

Foto: Instagram
1/9
06.07.2022.
u 09:29

Za sada ću uzeti odmor od svega. A gdje će nam biti nova adresa i hoće li se naš novi projekt zvati Ritz ili nekako drukčije, odlučit ću u narednim tjednima, rekao je Pego na Instagramu nakon što je otkrio da nije siguran koja je sudbina kluba Ritz u Zagrebu.

Influencer i poduzetnik Sandi Pego objavio je na svom Instagramu story u kojem je teška srca priznao kako je zajedno s poslovnim partnerima morao donijeti tešku odluku o sudbini noćnog kluba koji je zadnjih godina bio omiljeno mjesto za izlazak u Zagrebu. 

"Iza mene je duga noć. Selili smo naš Ritz i moram priznati da mi nije bilo nimalo lako. Bila je to duga i teška noć", objavio je Pego na Instagram storyju i dodao kako je puno priča kružilo o klubu. "Bilo je puno špekulacija oko ove priče. No, jedina je istina da vlasnik naše zgrade i jedne iza nje ima nove planove s njima", otkrio je Pego i napisao kako nije siguran što će se dogoditi s klubom niti kakva će njegova budućnost biti.

"Za sada ću uzeti odmor od svega. A gdje će nam biti nova adresa i hoće li se naš novi projekt zvati Ritz ili nekako drukčije, odlučit ću u sljedećim tjednima", poručio je. Sandija smo gledali i kao natjecatelja u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem mu je plesna mentorica bila Helena Janjušević i s kojom je postigao odličan rezultat i došao u samo finale natjecanja ovog showa Nove TV. Sandi će sigurno uskoro uzeti predah od poslovnih obaveza jer čeka ga velika životna uloga. Naime, Sandi i njegova supruga Cindy Šoštarić uskoro će postati roditelji. 

VIDEO Privremenom sudskom mjerom Houri zabranjeno korištenje imena "Prljavo kazalište"

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria7
10:27 06.07.2022.

Neće biti šteta jer tamo te zaštitari tretiraju kao da nisi čovjek već neko niže biće. Prvo naučiti postupati sa ljudima, to je odgovornost organizatora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije