Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima besprijekornu liniju

Žanamari Perčić o skidanju kilograma nakupljenih tijekom blagdana: 'Tek pred ljeto izbacim masti, šećer i sol'

Žanamari Perčić
Foto: Facebook/RTL
1/12
09.01.2022.
u 09:00

Zbog toga ne čudi da pjevačica ima dobre savjete za one koji žele skinuti kilograme koje su nakupili tijekom blagdana.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) u proteklih je nekoliko godina svoju liniju dovela do savršenstva zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi, pa ne čudi što nosi titulu jedne od najseksepilnijih Hrvatica, a danas uz pjevačku karijerugradi i onu influencerice. 

Zbog toga ne čudi da pjevačica ima dobre savjete za one koji žele skinuti kilograme koje su nakupili tijekom blagdana. 

- Dobro je nekad dati si malo i oduška. Višak kila nije strašna stvar. Nazovite to bulk i onda fino to iskoristite u svoju korist… krenite u gym i pretvorite to u mišić. Nikad me nije brinuo višak kilograma samo manjak. Ako trenirate i višak kilograma izgleda dobro kad ga podigne kvalitetan mišić. A manjak kilograma meni osobno nije dobra podloga za trening. Volim imati više mase, onda navaliti na bildanje i tek pred ljeto izbaciti masti, šećer i sol te izgubiti masnoće - kazala je Perčić za RTL.hr.

Žanamari se svojim isklesanim tijelom redovito hvali na društvenim mrežama, a iz objektiva često je njezin suprug Mario Perčić. Vježbanje ne propušta, a iako su joj mnogi treneri savjetovali kako bi bilo dobro da u tjednu ima dva dana odmora, ona ih ne sluša.

Ni period kada su u lockdownu teretane bile zatvorene, nisu spriječile pjevačicu u treniranju, samo ih je tada prilagodila kućnoj varijanti.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Komentara 8

SA
Samuraj3
09:49 09.01.2022.

Jesam li ja zastarjeo ako mislim da slike golotinje koju promovira samo srozavaju te osobe koje to rede? Čovječe predivna si, ali u nekim stvarima treba uživati samo tvoj suprug, a ne cijeli svijet. I u krajnjoj liniji što kadaa ti dijete krene u školu krenu mu pokazivati tvoje golišave slike? Po meni danas što sve promoviraju na Instagramu u smislu zgodnog tijela, je dvije riječi - moderna prostitucija.

HU
Humbleandhonest
09:37 09.01.2022.

Evo opet nje. O čemu će pjevačica nego o svojim pjesmama! Možda da nam ih drugi put nabroji ili otpjeva između "gyma" i naslikavanja za instagram...

ET
en-ten-tini
19:56 12.01.2022.

U današnje vrijeme mnoge poznate cure zahvaliti mogu botoksu i plastičnoj kirurgiji što su im osgurali ezistenciju, naravno i muški dio publike koji ne vidi prijevaru isto zaslužuju aplauz :D Kad se pogledaju njihove slike od prije, mnoge su daleko os svoje stvarne slike, kao i dotična pažnje željna gospođa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije