Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI

Velika tuga u obitelji pobjednika treće sezone Života na vagi: 'Otišla je danas u samu zoru. Usnula i nije se probudila'

Alen Abramović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/12
08.01.2022.
u 14:47

Naime, Alen Abramović je otkrio da je preminula njegova majka. Pobjedniku treće sezone poruke sućuti uputili su brojni prijatelji i poznanici.

Pobjednik treće sezone života na vagi, Alen Abramović na društvenim je mrežama podijelio tužnu vijest. Naime, Alen je uz dirljiv status otkrio da je preminula njegova majka. 

"Otišla je danas u samu zoru moja voljena majka, moja stijena, pola moje duše... Usnula i nije se probudila... Volim te mama..." napisao je Abramović uz seriju fotografija. 

 

Pobjedniku treće sezone poruke sućuti uputili su brojni prijatelji i poznanici. 

Podsjetimo, Abramović je tijekom prijave u popularni show istaknuo da mu je motiv promjena na bolje. "Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine", otkrio je tada. Inače, Zagrepčanin je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa, u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje. 

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Komentara 5

ZA
zagabria111
22:04 08.01.2022.

Sućut Alenu, kakva je bol izgubiti majku znaju samo oni koji su kroz to prošli.

IP
info_punkt
19:49 08.01.2022.

kakve su ovo gluposti. Prvo, tko je uopće taj čovjek? Drugo, zašto takvu intimu iznosi za javnost? Treće, koga to zanima, realno?

IV
ivanmerlin333
19:09 08.01.2022.

Večernji je postao sprdačinu, stvarno ste smeće od novina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije