Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Osvojio je 150.000 kn, a mjesec dana kasnije doživio prometnu nesreću: Ovako danas izgleda pobjednik X Factora Adria

Amel Čurić
Foto: Goran Jakuš/ PIXSELL
1/12
08.01.2022.
u 14:00

Bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić nedavno je proslavio 41. rođendan, a puno se promijenio od pobjede u showu.

Pjevač Amel Ćurić 2015. godine pobijedio je u showu X Factor Adria. Ćurić je u finalu natjecanja pjevao je prvi i to singl Bijelog Dugmeta "Da te bogdo ne volim". 

Bosanskohercegovački pjevač nedavno je proslavio 41. rođendan, a puno se promijenio od pobjede u showu. 
Amel je u showu osvojio 150.000 kuna, bio je na naslovnici sada ugašenog Rolling Stonea, a osim toga i ugovor s izdavačkom kućom Menart. 

'Iako sam se potajno nadao da ću pobijediti, naposljetku nisam mogao vjerovati. Još u Bootcampu imao sam neki osjećaj da ćemo se Bobi i ja naći zagrljeni u finalu, i evo, to se i dogodilo. Pobjedu posvećujem djevojci Jeleni i svojim roditeljima, a osvojen novac uložit ću u karijeru' kazao je tada Amel. 

No, iste godine nakon pobjede, Ćurić je doživio prometnu nesreću

Stradao je u mjestu Bijeliš u Bosini i Hercegovini, a mediji su tada pisali da je do nesreće došlo kada se u njegov BMW zabio vozač Passata koji je namjeravao preteći kolonu automobila. U nesreći je pjevač lakše ozlijeđen, a ozlijede su zadobile i njegove suputnice, djevojka Jelena Čabarkapa i njezina sestra P. M.

Srećom ozljede nisu bile teške, no pjevač je sam priznao da ih je samo sreća spasila od strašne tragedije. 
Nakon pobjede zaprosio je djevojku Jelena koja ga je podržavala, a ubrzo je nakon toga  postala i njegova supruga. Prvu bebu dobilisu dvije godine kasnije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amel Ćurić (@amelcuric)

 

Glazbenik je u posljednjih sedam godina promijenio i izgled, te ima dužu kosu, a trenutačno njeguje malo ležerniji imidž.  

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije