Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Pjevačica proživljava najteže dane, potvrdila je da je preminuo njen 17-godišnji sin: Dušo moja, jako te volim

Foto: Profimedia
1/6
08.01.2022.
u 12:00

Pjevačica Sinead O' Connor zabrinula je obožavatelje objavom na društvenim mrežama vezanom za sina još u veljači. Naime, napisala je kako je prošla dan iz pakla te pratitelje zamolila da se pomole za njenog sina.

Pjevačica Sinead O'Connor proživljava najteže dane. naime, na Twitteru je potvrdila kako je preminuo njen 17-godišnji sin. 

"Moj prekrasni sin, svjetlo mog života sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka nitko ne slijedi njegov primjer. Dušo moja. Jako te volim" napisala je O'Connor na toj društvenoj mreži. 

 

Pjevačica Sinead O' Connor zabrinula je obožavatelje objavom na društvenim mrežama vezanom za sina još u veljači. Naime, napisala je kako je prošla dan iz pakla te pratitelje zamolila da se pomole za njenog sina. 

- Grozan dan iz pakla. Ako imate suvišnih molitvi, molim vas da jednu od njih izmolite i za moga sina Shanea, svjetlo mog života. Pjevačica je već molila pomoć pratitelja zbog situacije sa sinom, koji je pobjegao od kuće prije 3 godine. Nije se pojavio doma dva dana, no, tada 14-godišnjak brzo je pronađen, bio je na sigurnom i zdrav. Sinead je inače majka četvero djece, koja je nakon prelaska na islam uzela ime Shuhada Sadaquat poručila je da otkazuje sve koncerte do 2022. godine. Sinead već neko vrijeme ima problema s psihičkim bolestima. 

- Imala sam šest vrlo traumatičnih godina i sve je kulminiralo ove godine, ali sada započinje oporavak - napisala je Sinead i nastavila: - Odlučila sam otići u kliniku za traumu i odvikavanje od ovisnosti gdje ću biti godinu dana.  Dodala je i da je ovisna o marihuani već 34 godine, ali da je zbog situacije s koronavirusom i zbog gubitka drage osobe ove godine eksperimentirala i sa težim drogama. Irkinja je na Twitteru prije dvije godine napisala kako se sada zove Shuhada , a objavila je i fotografije na kojima je pokrivena hidžabom. - Želim ponosno objaviti da sam postala muslimanka. Bio je to prirodni zaključak mog inteligentnog teološkog putovanja. Sve svete knjige vode prema islamu. Imat ću i novo ime. Zvat ću se Shuhada - napisala je pjevačica.

Podsjetimo, Irkinja je još 1992. javno istupala protiv Vatikana kada je u emisiji Saturday Night Live pokidala sliku pape Ivana Pavla II.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

 

Ključne riječi

Komentara 21

LU
Luka233
12:59 08.01.2022.

Ona ima bipolarni depresiju, njezn sin je vjerojatno imao isto jer je to nasljedno. Tragedija.

CA
car100
12:51 08.01.2022.

ta je baš pukla ...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:56 08.01.2022.

Pustila je suzu i zatvitala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije