Glazba, gluma...

U novom showu "Ti si moj hit" slavni nastup plaćaju tajnama

marko tolja
16.11.2012.
u 11:00

Voditelj će biti pjevač Marko Tolja koji će, osim rasprave, komentiranja i otkrivanja privatnih pikanterija naših zvijezda – morati i pjevati. Kao voditelj je zapeo za oko na Runjićevim večerima

Glazbeni talk show kakav još nije viđen u Hrvatskoj početkom iduće godine uvrstit će se u program HTV-a. S Markom Toljom kao zaštitnim licem svakog petka navečer, odmah poslije Dnevnika, gledat ćemo panel show, spoj glazbe, glume, diskusije i edukacije. Urednica projekta radno nazvanog “Ti si moj hit”, nastalog u HRT-ovoj zgradi na zagrebačkom Prisavlju, iskusna je Vesna Karuza.

Diskutirat će o pop kulturi

– Show bi se prije svega trebao baviti pop kulturom. Dakle, u emisiju će dolaziti gosti iz javnog života čiji će zadatak biti diskutirati na zadanu temu, komentirati glazbene hitove gostiju pjevača, ispunjavati određene zadatke – objašnjava.

Poput svih inozemnih emisija tog oblika, i ova će imati element iznenađenja. Naime, da bi gostovali u studiju, i glazbenici i poznati gosti morat će platiti ulaznicu – pjevači svojim postojećim ili potencijalnim hitom koji će se na licu mjesta komentirati, a glumci, redatelji, sportaši i druge osobe iz javnog života otkrivanjem neke od tajni iz privatnog života.

– Emisija će imati tri dijela – rasprava o uloženom hitu, otkrivanje tajni i razgovor o zadanim temama. Osim gostiju, o svemu će glasno govoriti i Marko Tolja koji će u emisiji zasigurno i zapjevati – otkriva Karuza.

No, zašto su se odlučili za pjevača iz Rijeke?

– Budući da će to biti glazbeni stand up, tražili smo osobu koja je britka, brza, vješta, koja privlači mlađu publiku, dobro pjeva i najbitnije od svega, koja će biti novo voditeljsko lice. Marka Tolju smo vidjeli dok je vodio Runjićeve večeri za koje je napisao vlastiti scenarij i najave. Jako nam se svidjelo to što je napravio pa smo ga pozvali k nama – kaže Karuza.

Bez straha i panike

– Oduvijek sam želio postati kompletan lik sa scene koji pjeva, pleše, vodi show, tako da je za mene ovo ostvarenje sna. Paniku ne osjećam, vjerojatno ću se ukočiti tek prije emisije – kaže Tolja kojemu je scena prirodni ambijent, što će pokazati i na koncertu 24. studenog u kazalištu Komedija.

– Marko je snalažljiv i svakodnevno sudjeluje u projektiranju emisije pa možemo reći da mu radimo “emisiju po mjeri”. Što ne bi bio slučaj da se radi o licenciranoj televizijskoj formi – pohvalila se Vesna Karuza, sigurna da će projekt odmah nakon prvog emitiranja osvojiti šire gledateljstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije