Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMISLIO DVA PATENTA

Tužna vijest: U 56. godini preminuo glumac iz megapopularne serije 'U uredu'

Foto: Youtube screenshot
1/4
25.05.2021.
u 14:09

Preminuo je 19. svibnja u bolnici Miami Valley, koja je samo sat vremena udaljena od srednje škole u gradu Arcanumu koju je pohađao.

Glumac Mark York, najpoznatiji po ulozi Billyja Merchanta koji se pojavio u ranijim sezonama megapopularne serije ''U uredu'', preminuo je u 56. godini. 

Foto: imdb

Još uvijek nije poznat točan uzrok smrti, no kako piše u njegovoj osmrtnici, bolest je bila kratka i neočekivana. Preminuo je 19. svibnja u bolnici Miami Valley, koja je samo sat vremena udaljena od srednje škole u gradu Arcanumu koju je pohađao. 

Osim što se bavio glumom, izmislio je i dva patenta. Poznat je po ulogama u serijama CSI, 8 Simple Rules i Mind of Mencia, a osim toga pojavio se i u prestižnim projektima kao što su film A.I. Stevena Spielberga, ali i u HBO-ovoj seriji 6 Feet Under. 

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Ključne riječi

Komentara 1

BA
baba44713
14:37 25.05.2021.

Naravno, klikbejtovski screenshot pomno odabran kako bi ljudi pomislili da je umro Steve Carell...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije