Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdio šuškanja

Damiano je preko noći postao seks-simbol, a ova djevojka osvojila mu je srce prije četiri godine

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.05.2021.
u 08:00

Uoči Eurosonga konačno je potvrdio svoju vezu s talijanskom influencericom i manekenkom Giorgijom Soleri.

Preko noći Damiano David postao je seks simbol i predmet žudnje žena diljem svijeta. Ovaj 22-godišnji pjevač grupe Måneskin svojom divljom energijom i privlačnom figurom zaludio je brojne dame koje su inbox pobjednika Eurosonga zatrpale ljubavnim ponudama, ali sve njih moramo razočarati jer David je zauzet. Svoju ljubavni status uspješno je skrivao četiri godine i izbjegavao je odgovor na ovo pitanje, a nije nikada ni komentirao šuškanja u medijima o svojim navodnim vezama. Uoči Eurosonga konačno je potvrdio svoju vezu s talijanskom influencericom i manekenkom Giorgijom Soleri. David je objavio fotografiju s Giorgijom na Instagramu i napisao:

Nakon skoro četiri godine, napokon to možemo reći, zar ne? Soleri još nije javno komentirala njihovu vezu, a mediji u Italiji naslutili su po nekim njezinim objavama na Instagramu da je i zaručena za mladog glazbenika. Ova 25-godišnjakinja sebe je na Instagramu, gdje je prati 178 tisuća obožavatelja, opisala ovako: Poziram, volim, pokazujem stražnjicu na Instagramu. U međuvremenu pišem poeziju i feministica sam. Na svom profilu objavljuje fotografije sa modnih snimanja i iz privatnog života i na ovoj društvenoj mreži objavila je samo jednu fotografiju s Davidom i to na Instagram storiju.

 

 

Zato je njemu i bendu dala punu podršku tijekom Eurosonga i zamolila je svoje obožavatelje da glasaju za Måneskin. Tijekom finala podijelila je i nekoliko videa u kojima je pokazala kako s nestrpljenjem očekuje rezultate glasanja i nije skrivala radost kada je bend njezinog dečka pobijedio. Giorgija često na društvenom mrežama otvara teme prava žena i feminizma i hrabro govori o teškim temama poput bolesti svoje majke koja boluje od karcinoma.

Otvoreno je pričala i o svojim zdravstvenim problemima i kroničnoj boli u području oko otvora vagine (vulve). - Nismo krivi, nismo slomljene. Mi smo bolesni i zaslužujemo razumijevanje i poštovanje - napisala je u znak podrške svim ženama koje prolaze kroz istu bol kao i ona i koje trebaju podršku i pomoć.

 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:27 25.05.2021.

Voditeljica promijenila spol, on hoda bez odjeće nalakiranih noktiju i u štiklama, nafarbane oči i umjetne trepavice, ali ako kažeš nešto protiv te grupacije, odmah te blokiraju. Žali bože tko vodi taj cirkus.

MD
mala_domejana
08:55 25.05.2021.

Parada ljudske dekadencije.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:14 25.05.2021.

Daaaa....puno bolesnika luta naokolo i svi zanju uspjehe u politici i "kulturi"! Normalan covjek je tu izgubljen....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije