Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je u istri

Josipa Lisac (71) je objavila video i pokazala kako izgleda bez trunke šminke u ležernom izdanju

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/12
25.05.2021.
u 09:22

Naime, Josipa je objavila video iz Istre, gdje je uživala za vrijeme kada je video snimljen. Posjetila je Limski kanal, a ispričala je detalje iz prošlosti kada je tamo bila sa svojom ljubavi, Karlom Metikošem.

Pjevačica Josipa Lisac(71) ponovno je oduševila pratitelje objavom na društvenim mrežama. Naime, Josipa je objavila video iz Istre, gdje je uživala za vrijeme kada je video snimljen. Posjetila je Limski kanal, a ispričala je detalje iz prošlosti kada je tamo bila sa svojom ljubavi, Karlom Metikošem. 

"Ovo je Limski kanal, mi smo tu, sjećam se dobro, sedamdesetih godina... Karlo bi iznajmio barku, ponekad nas je bilo dvoje, samo nas dvoje... Ponekad i u društvu, onda bi mi plutali. Karlo bi se nauživao zapravo svog tog putovanja. Glavni cilj nam je bio kako doći gore u restoran na kamenice. Prva runda je bila 100 komada - 50 meni, 50 njemu", ispričala je Lisac prisjetivši se mladih dana i nastavila: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

 

"I bili smo sretni. Ja bih onako malo... uplašila bih se. Kada bi se zaljuljalo. Sjećam se da je jednom napravio kao neku stolicu, da sjedim, da se osjećam sigurnije. A ono što je preostalo... to neću reći..." zaključila je. 

Josipa u videu nije imala ni trunke šminke na licu, te je odjenula ležernu kombinaciju za šetnju. Na rukama je imala rukavice, a nosila je i zaštitnu masku, koju je vjerojatno skinula samo za potrebe snimanja videa. 

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:04 25.05.2021.

Kako sad...71 godinu??? Izgleda kao da ima 87 godina....

NO
nordic
11:49 27.05.2021.

🤣 kraljica! Baš me nasmijala. Hvala Josipa.💐

CJ
cjepljeni
09:40 25.05.2021.

Ajd, odpjevaj je jos jednom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije