Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prince George

Treći je u redu za krunu, ali prvi na listi najbolje odjevenih iz kraljevske obitelji

Uvijek besprijekorno odjeven George je već kao jednogodišnjak osvajao pojavom
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.08.2018.
u 09:07

U svojim statement hlačama, vunenim prslucima i čarapama do koljena pravo je utjelovljenje Christophera Robina - tvrde u uredništvu časopisa Tatler

Petogodišnjeg britanskog princa Georgea ugledni britanski časopis Tatler uvrstio je na godišnju listu najbolje odjevenih slavnih osoba u aktualnoj godini. Malenom Georgeu, koji je najmlađi na toj listi, društvo između ostalih čine majka Kate Middleton, strina Meghan Markle, 92- godišnja baka, kraljica Elizabeta, glumica Lily James, odvjetnica Amal Clooney i glazbenik Harry Styles.

Prema riječima uredništva prestižnog časopisa, princ George, kojeg najčešće možemo gledati u statement hlačama, vunenim prslucima i čarapama do koljena, “utjelovljenje je Christophera Robina”. No ovo nije prvi put da je zasjao na listama najbolje odjevenih. Kada je imao samo jednu godinu proglašen je najbolje odjevenim članom kraljevske obitelji te je tako uspio prešišati ozbiljnu konkurenciju. Anketa na stranici My1stYears.com osmišljena je kao ispitivanje javnosti te je ‘George efekt’ ispao jači nego što se mislilo.

- Iznenadili smo se kada smo vidjeli da je princ George dospio na prvo mjesto. Baš kao što smo imali ‘Kate efekt’, posljednjih nekoliko mjeseci smo svjedoci ‘George efekta’ - rekao je tada glasnogovornik istraživanja. Upravo zbog toga, ne čudi kako George s godinama izrasta u pravu modnu zvijezdu, a prema predviđanjima nekih portala, na ovakvim listama mogao bi biti sve češće. Osim malenog princa, Tatler je među najbolje odjevene osobe uvrstio i njegovu majku Kate Middleton, koja je poznata po modnom recikliranju i miješanju skupocjenih odjevnih komada s pristupačnima, a uredništvo časopisa posebno je ističe i cijeni pa je upravo zbog toga Kate zaslužila svoje mjesto na listi. Najstarija osoba na Tatlerovoj godišnjoj listi najbolje odjevenih slavnih osoba, kraljica Elizabeta, opisana je kao osoba s najmoćnijim stilom odijevanja koja ne skriva ljubav prema odvažnim bojama i upečatljivim cvjetnim uzorcima.

Nova pripadnica britanske kraljevske obitelji, Meghan Markle, također se pojavila na godišnjoj listi Tatlera kao i rođakinja princa Williama i Harryja, Lady Amelia Windsor.

- Kalifornijska supruga princa Harryja u potpunosti nas je oduševila svojim odabirom vjenčanice i Givenchy redefiniranjem suvremenog kraljevskog izgleda – istaknuli su u časopisu. 

Pogledajte video: Meghan je trudna?

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dom7
13:04 03.08.2018.

o modi se ne diskutira....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije