Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje u kraljevskoj obitelji

Princ George slavi peti rođendan, pogledajte predivnu fotografiju malog nasljednika

William i Kate
Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
22.07.2018.
u 07:49

Mali nasljednik vjerojatno će rođendan proslaviti sa svojim roditeljima, te princezom Charlotte i princom Louisom

Slavlje u kraljevskoj obitelji Kate i William obilježili su objavom službene rođendanske fotografije svoga sina princa Georgea koji slavi svoj peti rođendan.

Kensingtonska palača je na svom Twitteru objavila preslatku fotografiju princa Georgea. Pritom su svima zahvalili na lijepim porukama i željama.

Fotografija je snimljena ranije ovaj mjesec na krštenju princa Louisa. Mali nasljednik vjerojatno će rođendan proslaviti sa svojim roditeljima, princezom Charlotte i princom Louisom.

Fotografiju je snimio Matt Porteous, piše Metro.

William i Kate
1/8

Komentara 2

AE
Aedes2017
15:22 22.07.2018.

Djed je također prekrasan !

MI
mislav22
15:00 22.07.2018.

Zaboli me za te lešinare.šta oni predstavljaju našem društvu, koga to zanima. Oni niti ne znaju di je Hrvatska a naše tv postaje prenose njihove cirkuse. Katastrofa je svaki onaj koga to zanima. I sami su katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije