Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPELICA ROYAL

Louis je nosio repliku 177 godina stare haljinice za krštenje

Portrete je snimio najpoznatiji portretni fotograf na svijetu Matt Holyoak
Foto: Matt Holyoak/Kensington Palace
1/4
17.07.2018.
u 08:35

Na krštenju su izostali kraljica Elizabeta II. i princ Phillip zbog poslovnih obaveza, a obitelj je objavila četiri službene fotografije

Kensingtonska palača objavila je četiri službene fotografije s krštenja princa Louisa. Treće dijete Williama i Kate krstilo se u kapelici Royal u palači St. James prošlog ponedjeljka. Maleni Louis za svoj poseban dan bio je odjeven u repliku 177 godina stare kraljevske haljinice za krštenje, a istu haljinu na krštenju su nosili princ George i princeza Charlotte.

Originalnu haljinu naručila je kraljica Viktorija za krštenje svoje najstarije kćeri princeze Viktorije 1841. Nosile su je 62 kraljevske bebe, sve do 2004. kada je odlučeno da je originalna haljina postala prekrhka. Korisnici društvenih mreža raspisali su se kako su princ George i princeza Charlotte apsolutni favoriti fotografija.

Maleni George uživao je u obiteljskom trenutku i nije skidao široki osmijeh s lica, dok je Charlotte s ljubavlju gledala u svog malog brata držeći ga nježno za ručicu. Fotografije je snimio Matt Holyoak, jedan od najboljih portretnih fotografa na svijetu, u Clarence House gdje je održan domjenak nakon krštenja. Upravo je Clarence House i službena rezidencija princa Charlesa i vojvotkinje Camille od Cornwalla. Kraljica i princ Phillip nisu mogli doći na krštenje zbog poslovnih obveza.

Portrete je snimio najpoznatiji portretni fotograf na svijetu Matt Holyoak
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije