Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posrnula zvijezda

Tko je kriv za propast? Ovi muškarci doveli su pop princezu do sloma živaca

Foto: Profimedia
1/8
11.06.2019.
u 20:00

Britney Spears poznata je i nagrađivana pjevačica je koju već duže vrijeme prati loša reputacija kada su u pitanju muškarci koji ju okružuju.

Što se događa s jednom od najpoznatijih pop pjevačica, 37-godišnjom Britney Spears, danima se pitaju svi svjetski mediji.

U posljednje vrijeme često se spominju psihički slomovi i nestabilnost pjevačice, a nerijetko se i upire prstom u krivce za njezino stanje. Dok neki krive oca, obitelj odgovornost pak prebacuje na njezinog bivšeg menadžera. Prema najnovijim informacijama njezin otac, Jamie Spears, ispunio je papire na sudu za kontrolu nad njezinim financijama i aktivnostima zbog nestabilnosti pjevačice. Strani mediji pišu da su obitelji i pjevačica trenutno pod istragom suda koji želi utvrditi ima li potrebe za takvom odlukom.

Problemi u ponašanju uglavnom se vežu uz muške osobe u životu Britney Spears. Prvi muškarac s kojim je pjevačica zapaženo izišla u javnost bio je poznati pjevač i glumac, Justin Timberlake, koji je tada bio član grupe NSYNC i sam tražio svoj put do zvijezda. Par su voljeli svi, a zajedno su se pojavljivali i modno usklađeni. Od 1998. kada su započeli svoju vezu do 2002. godine svi su mislili da je ovo idealan hoollywoodski par, dok se zbog navodnog preljuba pjevačice nisu razišli.

Nakon samo dvije godine, u siječnju 2004. godine, Britney i Jason Allen Alexandar, njezin dugogodišnji prijatelj odlučili su se vjenčati u Las Vegasu. To je ujedno i najkraći brak pjevačice, koji je završio nakon svega 55 sati bračnog života. Par mjeseci kasnije, Britney ne miruje i upoznaje svog budućeg supruga, plesača Kevina Federlinea, s kojim danas ima dvoje djece, Seana i Jaydena. Brak koji su započeli u rujnu 2004. godine, samo dva mjeseca nakon objave zaruka, završava ispunjavanjem papira za razvod na inicijativu pjevačice 2006. godine.

Nakon što je razvod finaliziran godinu dana kasnije, za Britney počinju prvi ozbiljni problemi kada je pjevačica doživjela psihički slom i sama obrijala glavu pred objektivima mnogih paparazza. Postoje brojne verzije i nagađanja zašto je pjevačica tako postupila - neki su tvrdili da je upravo zbog Kevina, dok je potpuno drugu priču ispričao odvjetnik bivšeg menadžera pjevačice, Sama Lutfija. Izjavio je da je to napravila da bi izbjegla testiranje na droge te da je pokušao obitelj upozoriti na njezino stanje, ali i odmaknuti ju od očeve pretjerane kontrole.

Obitelj pak za sve probleme krivi upravo Lutfija, koji je u to vrijeme bio njezin menadžer te ga, prema objavama mnogih medija, krive da ju je drogirao i u hranu podvaljivao tablete, što je glavni uzrok tog incidenta. Njega krive i za napade te prijetnje smrću koje je Spears doživjela. Sam Lutfi sve to opovrgava i tvrdi da pjevačicom uspješno manipuliraju drugi. Pokret #FreeBritney pokazuje da bivši menadžer pjevačice nije jedini koji tako misli.

Britney često spominje svog oca, Jamie Spearsa, kao svoju najveću potporu te je zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja otkazala i nastup u Las Vegasu. Mnogi se pitaju bi li ona uopće mogla sama nastaviti s karijerom, a čak je i pjevačica priznala da je bez njegove podrške izgubljena.

Povezivali su je s mnogim poznatim i manje poznatim osobama, neki od njih su glumci Colin Farrell i Jared Leto, a bila je zaručena i za Jasona Trawicka, no zaruke su prekinute 2012. godine. Trenutno je u vezi s poznatim trenerom, 25-godišnjim Samom Asgharijem, kojeg je upoznala na snimanju spota za pjesmu "Slumber party", 2016. godine. I Sam i Britney često ističu da su si velika podrška u svemu što rade, što možda napokon vrati ovu Grammyjem nagrađivanu pjevačicu na prave staze.

Pogledajte zašto su se glumci 'Bitanga i princeza' opet okupili.

Komentara 2

Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
20:15 11.06.2019.

tko je kriv? dakle, disneyeva mašinerija i mk-ultra program...

Avatar Burgija
Burgija
20:23 11.06.2019.

Roditelji nisu bili "prisutni" kad je bila mlada, kad su joj bili naj potrebniji. To je danas generalni problem u cijelom Svijetu! Tragedija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije