Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period

Britney Spears potražila je psihološku pomoć, slomljena je

Foto: PA/Pixsell
1/4
04.04.2019.
u 14:13

Pjevačica prolazi kroz teško razdoblje jer je njen otac Jamie Spears bolestan i zbog toga je u siječnju već otkazala svoj show u Las Vegasu.

Pjevačica Britney Spears sama se prijavila u jednu kliniku i potražila psihološku pomoć, piše TMZ. Pjevačica se, prema njihovim
saznanjima, teško nosi sa zdravstvenim problemima koje ima njen otac i psihički je uništena te je zatražila pomoć stručnjaka.

Koliko je poznato, Jamie Spears imao je dvije operacije debelog crijeva, a prvu operaciju imao je lani kada je dobio infekciju nakon što je došlo do puknuća debelog crijeva. U siječnju je na Instagramu objavila kako otkazuje svoj show Domination u Las Vegasu zbog očeva narušenog zdravlja.

– Veselila sam se ovom showu i srce mi se slama što ga otkazujem, ali obitelj je na prvom mjestu. Prije nekoliko mjeseci moj otac je
hospitaliziran i skoro je umro. Svi smo presretni što je preživio, ali pred njim je još dug put oporavka. Morala sam donijeti tešku odluku i staviti obitelj na prvo mjesto. Nadam se da me razumijete – napisala je tada Britney.

Pjevačica je već prije imala psihičkih problema i boravila je u klinici jedno vrijeme nakon što je doživjela psihički slom i obrijala si glavu te napadala paparazze. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:31 04.04.2019.

a koja vam je ta ? Nemojte nas zamarati nepoznatima... dajte malo celebritije, Ellu Dvornik ... o njoj ni slova... već par sati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije