Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio zabranu

Sumnjaju da ju je drogirao, bivši menadžer pop pjevačici više ne smije prilaziti!

Foto: PA/Pixsell
1/6
10.05.2019.
u 17:34

Psihičko stanje Britney Spears u posljednje je vrijeme česta tema svjetskih medija.

Bivši menadžer Britney Spears, Sam Lutfi, ne smije se približiti ni kontaktirati pjevačicu i njezinu obitelj, odluka je koju je donio sudac iz Los Angelesa, prenose strani mediji.

Britney i njezina obitelj sumnjaju da je upravo Lutfi odgovoran za nedavne napade na pjevačicu. Naime, pjevačica dobiva i prijetnje smrću, a obitelj to povezuje s ljudima iza pokreta #FreeBritney. Nepoznati izvor otkrio je da Lutfi već neko vrijeme progoni pjevačicu.

Bivši menadžer je navodno kontaktirao njezinu majku uz pokušaje podmićivanja, čime je pokušavao njezinog oca lišiti skrbništva koje ima nad njom. Navodno je kriv i za psihičke slomove koje je proživljavala Britney. Krive ga da joj je stavljao tablete u hranu i drogirao ju, što je dovelo do poznatog incidenta kada je Britney odlučila obrijati glavu.

Pokret #FreeBritney započeo je kao kampanja na društvenim mrežama jer obožavatelji smatraju da pjevačicu kontrolira obitelj, iako je ona sama sposobna donositi odluke vezane uz njen život.

Komentara 1

KP
konzervativni_preporod
17:58 10.05.2019.

Mk ultra.. potražite što znači.. samo mali postotak javnosti zna što se ovdje događa iza kulisa.. ostatak su neinformirani kmetovi koji nikad neće znati što financiraju svojim novcem svaki put kada kupe proizvod te industrije ili na bilo koji drugi način joj posredno donesu profit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije