Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Pop princeza otkrila što je njezina obitelj proživjela dok je bila na psihijatriji

Foto: Profimedia/Instagram
1/3
24.04.2019.
u 09:55

Britney Spears (37) se teško nosi s očevom bolešću koji je prije nekoliko mjeseci morao na hitnu operaciju debelog crijeva, a da bi se suočila sa stresom odlučila se dobrovoljno prijaviti u psihijatrijsku ustanovu.

- Samo se javljam svima koji su se zabrinuli za mene. Moja obitelj prolazi kroz puno stresa i anksioznosti. Ali ne brinite se, vraćam se ubrzo - poručila je Britney Spears u prvom javljanju nakon izlaska iz psihijatrijske ustanove gdje je provela mjesec dana.

Mnogi fanovi izražavaju podršku pop princezi zbog slika koje su obišle svijet nakon izlaska iz ustanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Uz tebe smo princezo - stižu komentari.

- Moram vas pozdraviti jer riječi koje su izrečene izvan svake su kontrole. Toliko tračeva, prijetnji smrću mojoj obitelji i timu... Toliko ludih stvari se reklo. Pokušavam uzeti neko vrijeme samo za sebe, ali sve stvari koje se događaju otežavaju mi to. Ne vjerujte svemu što pročitate ili čujete - rekla je Britney i okrivila Sama Luftija (44), filmskog producenta koji je Britneyjin bivši menadžer iz 2007. godine koji je uz nju bio dok je imala psihički slom i obrijala glavu.


- On se pretvarao da je ja i komunicirao je s mojim timom preko lažne e-mail adrese. Moja situacija je jedinstvena, ali obećajem vam da radim ono što je najbolje trenutačno - rekla je Britney.

Producent tvrdi kako je pjevačica pod tuđim utjecajem i da ju kontroliraju protiv njezine volje, a putem društvenih mreža opovrgnuo je pjevačicine navode.

- Dobar pokušaj, ali ovaj put neće upaliti. Britney me u objavi na Instagramu okrivila da sam izmišljao e-mailove koji kruže u posljednje vrijeme. Mogu nedvojbeno tvrditi da nikad nisam napisao niti imao pristup njezinom e-mailu. To je očajni pokušaj njezinog tima da skrenu pažnju na mene kako bi neučinkovito zasjenili Free Britney pokret - napisao je Sam na Twitteru.

Britney se zahvalila fanovima na svoj podršci i poručila da je 'jaka i bori se za ono što želi, ali da treba malo privatnosti, kako bi se borila sa strašnim stvarima koje joj život baca'.

Pogledajte koji razvodi su nas šokirali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije