Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno razdoblje

Tamara Ecclestone proslavila rođendan, nisu došli ključni članovi obitelji

Foto: PA/Pixsell
1/5
25.06.2019.
u 11:54

Brižna majka, udana za biznismena Jaya Rutlanda bila je dobre volje kada je napustila restoran s ocem i njegovom suprugom Fabianom Flosi.

Tamara Ecclestone napunit će 35 godina ovaj petak. Slavlje će trajati cijeli tjedan, a počelo je s luksuznom obiteljskom večerom u restoranu Benihana. Tamo su joj se pridružili njezina petogodišnja kćerkica Sophia i njezin otac Bernie.

Brižna majka, udana za biznismena Jaya Rutlanda bila je dobre volje kada je napustila restoran s ocem i njegovom suprugom Fabianom Flosi.  

Na proslavi nije bila njezina majka slavica ni sestra Petra, a britanski mediji već neko vrijeme pišu o tome kako su u velikoj svađi.

Naime, Tamara Ecclestone više od godinu dana nije razgovarala s mamom Slavicom, prenosi The Sun. Naime, kći jedne od najbogatijih Hrvatica mami je prigovorila da joj se previše miješa u njen život. 

- Bilo je to stresno i tužno razdoblje. Naime, Slavica i Tamara su uvijek bile bliske i Slavica je uvijek bila na njenoj strani i brinula se o njoj - izjavila je prijateljica obitelji za The Sun. Prije dvije godine mama i kći su se žestoko posvađale jer je Tamara zamjerila Slavici što se previše petlja u njen obiteljski i poslovni život i prestale su pričati. 


 

- Za obitelj i prijatelje to nije bila tajna. Stvari između njih dvije su bile gadne - priča izvor blizak obitelji Ecclestone. Kada se Slavica prošle godine razboljela i završila u bolnici Tamara je odlučila prekinuti šutnju i posjetila je mamu u bolnici. - Od tada polako su izgladile svađu i njihov odnos se vraća na staro malo pomalo. Slavica je čak bila i na rođendanu svoje unuke Sophie - kaže izvor.

Tijekom svađe s mamom Tamara je i dalje imala dobar odnos s tatom Berniejem i sestrom Petrom. Tamara je od 2013. godine u braku s Jay Rutlandom s kojim ima petogodišnju kći Sophie i obitelj živi u jednoj od luksuznih četvrti u Londonu u kući koja je vrijedna 70 milijuna funti.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:



 

 

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toljaga22
14:05 25.06.2019.

grde ko porez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije