Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAskoš

Poruka Tamari: Ovo se zove biti razmažen, a djeca gladuju

Foto: Instagram
1/3
19.03.2018.
u 10:27

Tamara Ecclestone priredila je veliku zabavu za svoju četverogodišnju kći i podijelila je na Instagramu fotografije na kojima Sophie sjedi na gomili darova, a obožavatelji se nisu mogli suzdržati od negativnih komentara.

Kći Tamare Ecclestone i Jaya Rutlanda proslavila je četvrti rođendan, a njeni roditelji priredili su joj raskošnu zabavu, brdo poklona i sve su to objavili na društvenim mrežama i dobili uglavnom kritike.

Tamara je objavila fotografiju na kojoj njena kći Sophie sjedi na gomili darova koje su joj roditelji poklonili za rođendan, a brojni roditelji ubrzo su u komentarima poručili Tamari kako je ipak malo pretjerala.

– Nisam ljubomoran i ne mrzim te, ali ovo je previše darova za dijete. Ovo se zove biti razmažen, a djeca u Africi umiru od gladi. Treba li zbilja tvoje dijete sve te darove – piše u nekima od komentara. 

 

 

 

 

The best day celebrating Fifi 💖

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

 

 

Happy Birthday to the special little Girl who is just to good to be true 💖

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

– Tvoje samopouzdanje ne prestaje me iznenađivati. I baš kad pomislim kako ne možeš biti drskija nego što jesi, ti kažeš DJ-u da uspori ritam. Obasjaš svaku sobu u koju uđeš svojom energijom i osobnošću. Ponosim se tobom, prekrasna curice – napisala je Tamara, kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić ispod jedne od fotografija s raskošnog rođendanskog tuluma svoje kćeri.

Tamara je poznata po tome da voli priređivati zabave i trošiti tisuće i tisuće funti na poklone svoje kćeri i ovakvi komentari je ne pogađaju previše.

Komentara 2

Avatar slaven0
slaven0
10:40 19.03.2018.

ma dajte molim vas, zena ima i potrosila je na svoje dijete... Drugi je par opanaka sto time cini medvjedju uslugu tom djetetu, ali nije u tome usamljena, i mi sami smo generacija kojoj je nosen dlan pod du.petom, a nasa djeca su jos gora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije