Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

'Tajno' - glazbeno osvježenje za Sašu Lozara

Saša Lozar
Foto: Promo
25.09.2017.
u 12:35

- Glavna ideja i motivacija bila je napraviti video spot koji bi dodatknuo i pokrenuo ljude na jedan vizualni i emotivni način koji bi ujedno napravio i određeni stilski pomak. Pjesma je jako dinamična i šarena tako da je namjera redatelja predočiti jednu šarenu retro atmosferu kroz vizual i filmske kadrove - kaže Saša

Saša Lozar predstavio je danas spot za single "Tajno", koji se sigurnim i čvrstim koracima penje na vrhove svih top ljestvica.

- Glavna ideja i motivacija bila je napraviti video spot koji bi dodatknuo i pokrenuo ljude na jedan vizualni i emotivni način koji bi ujedno napravio i određeni stilski pomak. Pjesma je jako dinamična i šarena tako da je namjera redatelja predočiti jednu šarenu retro atmosferu kroz vizual i filmske kadrove. Način na koji su se  birali i pozicionirali rezovi spota, situacije i scene pa  tako i lokacije prilagodile su se viziji pjesme - kazao je Saša  koji se odlično snašao i svojim pokretima dao jedan intimni, otvoreni performance.

Pjesma figurativno prikazuje skrivenu ljubav, tajnu emocija, slobodu.  Sama radnja spota se odvija na napuštenim mjestima  gdje je čovjek  bez ikakvih barijera i utjecaja.

Singl „Tajno“,potpuno novo, svježe, plesno definira zasigurno novi glazbeni smjer Saše Lozara u kojem se on izuzetno dobro osjeća.

Glazbu i tekst potpisuje glazbeni producent Predrag Marinjak-Peggy, poznato autorsko ime i višestruki dobitnik prestižnih glazbenih nagrada, uključujući i mnogobrojne Porine, te Cesaricu 2017 za hit godine Dani i godine u izvedbi Nine Badrić.

Također potpisuje mnogobrojne autorske uratke i hitove Massima Savića poput Iz jednog pogleda, Suze nam stale na put , Jedan dan ljubavi,

Predrag Martinjak Peggy je ujedno autor i producent zadnje dvije pjesme  Saše Lozara , "Za nas dvoje" i "Tebi", koje su se uspješno pozicionirale u radijskom eteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije