Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalno

Saša Lozar morao je kopati po smeću i imao je dobar razlog

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
06.09.2017.
u 15:17

Kći pjevača i radijskog voditelja greškom je bilježnicu u koju je napisala lektiru bacila u smeće pa se tata morao baciti u potragu...

Saša Lozar će početak ove školske godine pamtiti po kopanju po smeću.

Naime, njegova kći Eva ovaj petak ima lektiru, a jučer je shvatila da je lektira greškom završila u smeću sa starim bilježnicama. Pjevač i radijski voditelj odmah je krenuo spasiti stvar, a cijeli događaj opisao je na društvenim mrežama.

 

 

 

- Lektira je u petak ali je slučajno završila u kontejneru za papir sa starim bilježnicama. Kaže Eva: 'Frozen je! Elsa i Ana su na njoj' (ofkors). Ništa, tata i ujo pale auto i počinje kopanje po kontejneru na GLAVNOJ cesti! Iskopamo mi njezinu hrpu ali od Frozen niti F!! Ajmo kopaj dalje... odgurujem ja tako njezine bilježnice neFrozen motiva nastavkom od partviša kad ono zove Eva nakon 15 minuta: 'A možda je i nogometna'. - napisao je Saša uz fotografiju na kojoj kopa po smeću.

Bilježnicu je nakon duže potrage ipak uspio naći i tako je spasio Evinu lektiru. 

 

Komentara 1

Avatar mrTrobec
mrTrobec
17:01 06.09.2017.

Naravno izgubio je novi hit pa ga je potražio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije