Naslovnica Showbiz Clubbing

Hrvatski Justin Bieber snimio spot u svemirskoj kapsuli usred Zagreba

– U spot ulazim kao Endi iz sadašnjosti, a potom se pretvaram u mladića iz budućnosti! Ovo je bilo najcool snimanje dosad, neopisiv je doživljaj snimati u futurističkim uvjetima, a super smo se zabavili i u tim svemirskim transformacijama - kazao je Endi
18. svibnja 2018. u 07:00 4 komentara 1158 prikaza

Otkako se prije šest godina pojavila na sceni, naša tinejdžerska zvijezda Endi Schrötter pjesmama i videospotovima uvijek razveseli obožavatelje. Svoju glazbenu priču započeo je 2012. pjesmom “Atom” za koju je snimio videospot, i koji je pregledan nevjerojatnih 7,5 milijuna puta, a čini se da će njegov videospot za novi singl “Daj je meni” iznova oduševiti hordu obožavateljica. Naime, Endi ga je ovaj put snimio u svemirskoj kapsuli, i to usred Zagreba, u najboljem europskom hostelu “Subspace”.

Surka SURKA Jedinstveni beatboxer, multi instrumentalist, pjevač i loop majstor predstavlja novi spot

– U spot ulazim kao Endi iz sadašnjosti, a potom se pretvaram u mladića iz budućnosti! Ovo je bilo najcool snimanje dosad, neopisiv je doživljaj snimati u futurističkim uvjetima, a super smo se zabavili i u tim svemirskim transformacijama. Želio sam svojim fanovima za jubilarni, 10. videospot pokloniti nešto neočekivano – kaže hrvatski Justin Bieber.

Ovaj put mi se pridružuje i predivna Lora, moja djevojka iz budućnosti, upravo od nje pjesmom i plesom tražim tu ljubav, a kakva je ljubav u budućnosti – najbolje provjerite u mojem novom spotu – ističe mladi Pakračanin sa zagrebačkom adresom. 

Noa ELVIS SRŠEN NOA Talentirani glazbenik snimio novi spot s pratećim bendom legendarnog Princea! Igor Delač BUDAN Oduševit će vas novi spot Igora Delača! Mirna MIRNA Pogledate odličan novi spot mlade kantautorice za pjesmu „Odvedi me“
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?