Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gelato Sisters

Talenti MikrofonStara oduševljavaju samostalnim koncertima

MikrofonStar
16.05.2018.
u 11:59

- Ove godine smo upisali i primili toliku koncentraciju mladih talenata, potencijalnih umjetnika i pjevačkih zvijezda da smo im jednostavno morali osmisliti jedan ovakav koncept

Ovog proljeća Salon 'Kak se šika' odlučio je pozornicu svog 'Prvog urbanog talent showa' prepustiti mladim polaznicima MikrofonStar škole pjevanja. Troje polaznika MikrofonStara svake srijede predstavlja se publici u blizini Britanca, u prostoru koji djeluje kao umjetnička galerija i jazz klub u jednom. 

Glazbene večeri "Zlatni Mikrofon" nisu zamišljene kao klasična produkcija polaznika škole pjevanja, već kao samostalni koncerti svakog polaznika koji, svaki u svojih 45 minuta, izvodi stilski osmišljeni i samo njemu svojstven pjevački nastup. 

Prvu večer, 18. travnja, otvorile su polaznice Sara Ljubljanović, Katarina Car i Slavica Marjan, te Mikrofon Ansamble, a kao  gošće večeri nastupile su Gelato sisters (https://www.facebook.com/gleatosisters/) čija je osnivačica Sanja Parmać ujedno i voditeljica Škole pjevanja MikrofonStar.  

- Ove godine smo upisali i primili toliku koncentraciju mladih talenata, potencijalnih umjetnika i pjevačkih zvijezda da smo im jednostavno morali osmisliti jedan ovakav koncept, jer držati te glasove u prostorima škole bi bilo suludo! Iako je naša škola poznata po čestim organizacijama javnih nastupa za svoje polaznike, ove godine smo svima odlučili dati veću minutažu da sami osmisle svoj nastup, što se u mnogočemu razlikuje od nastupanja na produkciji svih polaznika sa samo jednom skladbom."

Drugu večer nastupili su mlada Nika Pastuović, Fran Uccelini i Antonija Kihalić, treću večer smo uživali uz Emu Tovernić, Anu Helenu Firinger i Dražena Dintera, dok su na četvrtoj večeri nastupali Patricija Čeović, Stjepan Banek, Damjan Ježić i Korina Kožarić. 

Cilj Glazbenih večeri "Zlatni Mikrofon" je prvenstveno promidžba i afirmacija onih polaznika koji se već spremni za javne nastupe, a troje najboljih smo odlučili nagraditi mjesečnim programom po želji u Školi pjevanja MikrofonStar, zatim ulaskom u finale sljedeće sezone "Prvog urbanog talent showa Kak se šika, a nagradu "Zlatni Mikrofon" će dodijeliti vlasnica Salona Mihaela Olujić, akademska slikarica koja će samo za odabranog sudionika, te za školu MikrofonStar osmisliti vrijedan umjetnički rad.

Svi slučajnim i namjernim posjetiteljima zagarantirana je ugodna i prijateljska atmosfera kojom odiše "Kak se šika" i ekipa MikrofonStara.

Večeras je pred nama peta večer, a organizatori poručuju:

"Ove srijede naši najmlađi i oni do 14 godina pokazat će svoje pjevačko umijeće i sve što su za nas i Vas pripremili. Da vam kažemo istinu, ni mi ne znamo što su nam pripemili pa neka to ostane iznenađenje. Pozvani su svi ljudi dobre volje i željni zabave uz naše polaznike."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije