Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna teta

Stiže prinova u obitelj Todorić, Iva je sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama

Ivan Todorić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/12
08.05.2022.
u 23:02

Iva Todorić (46) na Instagramu se pohvalila da će uskoro postati teta. Naime, supruga njezinog brata Ivana, bivša manekenka Milica Mihajlović očekuje njihovo treće dijete.

Iva Todorić (46) na Instagramu se pohvalila da će uskoro postati teta. Naime, supruga njezinog brata Ivana, bivša manekenka Milica Mihajlović očekuje njihovo treće dijete.

-Zahvalna što ću šesti put postati teta- napisala je kratko Iva uz fotografiju sa splitske rive na kojoj je pozirala s Milicom i bivšom Miss Universe Hrvatske Biljanom Mančić, a Iva u naručju drži nećakinju Ariju (2). Milica i Ivan roditelji su i Vida (5) koji se rodio 2017. u poznatoj švicarskoj poliklinici.

Kada se Milici i Ivanu rodio sin Vid djed Ivica je bio toliko sretan i na svom blogu je napisao: Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti.

Podsjetimo, Ivan i Milica upoznali su se još 2009. godine u New Yorku i tijekom ovih 13 godina veze jednom su imali kraći prekid, ali ubrzo su se pomirili, a su i jedini par u obitelji Todorić koji je uspio sačuvati svoju ljubav nakon što se urušilo carstvo Agrokor.

Milica se manekenstvom počela baviti sa 16 godina, a kako su otkrili srpski mediji, direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao joj je u Budvi i ponudio joj posao. Snimila je reklame za strane brendove poput Levi'sa, bila je zaštitno lice modne kuće Fratelli te se pojavila na naslovnici srpskog izdanja Cosmopolitana. 

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije