Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunili mu posljednju želju

Smrtno bolesni obožavatelj Ratova zvijezda prvi pogledao 'Sila se budi'

star wars
Foto: Ashley Fleetwood/Facebook
06.11.2015.
u 17:16

Danielu Fleetwoodu (31) iz Teksasa koji boluje od agresivnog oblika raka koji se proširio na 90 posto pluća ispunjena je želja i pogledao je iščekivani nastavak "Ratova zvijezda"

Smrtno bolesni obožavatelj "Ratova zvijezda", kojemu je ostalo još nekoliko mjeseci života, dobio je priliku pogledati novi filmski nastavak "Sila se budi"  mjesec dana prije početka prikazivanja u kinodvoranama. 

Danielu Fleetwoodu (31) iz Teksasa koji boluje od agresivnog oblika raka koji se proširio na 90 posto pluća ispunjena je želja i pogledao je iščekivani nastavak "Ratova zvijezda" koji se počinje prikazivati 18. prosinca, napisala je na Facebooku njegova supruga Ashley Fleetwood.

– Daniel je upravo pogledao nedovršenu verziju Ratova zvijezda: Sila se budi!!! Željeli bismo zahvaliti iznimno talentiranom JJ Abramsu koji nas je jučer nazvao da nam kaže da je Danielova želja uslišena! – napisala je.

Fleetwoodova želja da vidi film "Sila se budi" preplavila je proteklog tjedna društvene mreže i dobila potporu čak i glumaca Marka Hamilla (Luke Skywalker), Petera Mayhewa (Chewbacca) i Johna BoyegaHamill je poslao tvit da je presretan što je Fleetwood vidio film.

>>Objavljen novi trailer 'Ratova zvijezda' s dosad neviđenim snimkama. Pogledajte!

>>Pogledajte posljednji trailer filma 'Ratovi zvijezda' koji je oduševio fanove!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije