Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suzana Žunić

Sjećate li se nje? Bila je miss Jugoslavije, a nakon razvoda od Igora Štimca povukla se iz javnosti

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
16.10.2021.
u 20:20

Suzana je imala samo 17 godina kada je proglašena Miss Jugoslavije, a potom se zaljubila u tada perspektivnog nogometaša, bivšeg reprezentativca Igora Štimca. Svoju ljubav okrunili su brakom, a zajedno su bili 19 godina. Iako su djelovali kao skladan par, uskoro se saznalo za Igorovu nevjeru

Bivša Miss Jugoslavije, a danas uspješna slikarica Suzana Žunić, prije 33 svojom ljepotom ostavljala je bez daha, a nakon razvoda od bivšeg nogometaša Igora Štimca i ponovne udaje gotovo se nikada ne pojavljuje u medijima.

Suzana je imala samo 17 godina kada je proglašena Miss Jugoslavije, a potom se zaljubila u tada perspektivnog nogometaša, bivšeg reprezentativca Igora Štimca. Svoju ljubav okrunili su brakom, a zajedno su bili 19 godina. Iako su djelovali kao skladan par, uskoro se saznalo za Igorovu nevjeru, a među prvim ženama s kojom je prevario Suzanu bila je Alka Vuica. Igor i Suzana dobili su troje djece, sina Luku te kćeri Miju i Deu, a nakon ljubavnog brodoloma sreću je pronašla s bivšim košarkašem Damirom Milačićem s kojim je dugo godina bila u vezi. 

Par o svojoj vezi nikada nije htio previše govoriti za javnost, a Suzana je u jednom intervjuu na početku njihove veze samo rekla da je Damir čista suprotnost Igoru. Odgovoran je, nježan i odan muškarac – rekla je tada Suzna.

- Držim da ni ona ni ja ne zaslužujemo toliku pozornost, a ako ona po nečemu zaslužuje da bude spomenuta, onda je to njezino slikarstvo- rekao je u jednom intervjuu za Večernji list Damir.

Sudbonosno "da" izrekli su 2016. godine u krugu obitelji i prijatelja, a Suzanu rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti no aktivna je na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije te se potpuno posvetila svojoj velikoj ljubavi- slikarstvu pa s pratiteljima redovito dijeli fotografije svojih radova.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'  

 

Ključne riječi

Komentara 4

ET
etika
21:11 16.10.2021.

Ovo ne razumijem.. "Bila je dugo u vezi..."? i kako je dalje ovaj članak završio??? Bila je sretna u skladnom pa onda više nisu u braku... trenutno je sretno je i dalje u vezi, sretno je i dalje bez veze... članak je bez veze kako nema zavšetka ili to čekate objaviti za nekoliko da.. Mislim zaintrigirao me ovaj ozbiljan članak.. Stephen Hawkin zabrinuto gleda između zvijezda kako ljudi odmiču glavu od njegovih knjiga i nestrpljivo čekaju kraj ovog zanimljivog štiva ...

DU
Deleted user
21:10 16.10.2021.

Slike ugodne oku.

TO
tonini
21:28 16.10.2021.

Pratim ja to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije