Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanosna glumica

Sharon Stone (63) zablistala na crvenom tepihu u zanimljivoj haljini ispod koje je provirio grudnjak

Foto: DPA/Pixsell
1/9
18.12.2021.
u 13:50

Glumica Sharon Stone (63) zablistala je na premijeri novog filma Joela Coena, novoj adaptaciji Shakespeareovog dijela The Tragedy Of Macbeth", u kojem glume Denzel Washington i Frances McDormand.

Glumica Sharon Stone (63) zablistala je na premijeri novog filma Joela Coena, novoj adaptaciji Shakespeareovog dijela "The Tragedy Of Macbeth", u kojem glume Denzel Washington i Frances McDormand.

Sharon je odabrala prozirnu, leopard haljinu talijanske modne kuće Dolce & Gabbanna koju je upotpunila torbicom istog brenda, upečatljivim naušnicama i kaputom. Kombinaciju zaokružila crvenim ružem i sada već prepoznatljivom frizurom, a fotografima nije promaknuo ni nezgodni prorez zbog kojeg je glumici ispod haljine provirio grudnjak.

Foto: Profimedia

Dobro raspoložena glumica spremno je pozirala okupljenim fotografima, a i ovoga puta je pokazala da su godine samo broj. Za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a tako je bilo i kada je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu. Njezini pratitelji u komentarima su istaknuli njezinu vitku liniju u sedmom desetljeću. "Izgledaš senzacionalno", jedan je od komentara. "Predivna i snažna žena"

Podsjetimo, ovu godinu i obitelji slavne glumice obilježile su loše vijesti. U kolovozu ove godine Sharon je objavila kako je život njezinog nećaka u opasnosti, a onda je nekoliko dana kasnije podijelila informaciju kako je 11 mjeseci star River William Stone preminuo jer su mu otkazali svi organi. Krajem studenog uputila je molbu svojim obožavateljima da se mole za zdravlje njezine majke Dorothy Marie Stone.

- Pomolite se za Dorothy Marie Stone, moju mamu, koja je večeras doživjela još jedan moždani udar. Hvala vam - napisala je tada  glumica na društvenim mrežama. Moždani udar u obitelji Stone proživjela je i sama Sharon, ali i njezina baka i zato je glumica odlučila u javnosti ukazati kako pomoći onima koji su imali moždani udar i nose se s posljedicama.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije