Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Shakira na Facebooku objavila prvu fotografiju trudničkog trbuha

Shakira
Foto: Facebook
1/3
08.10.2012.
u 19:59

Kolumbijska zvijezda pozirala je u ljubičastoj haljinici i šaljivo komentirala da više nema trbušne mišiće nego samo jednu lopticu

Nakon što je nedavno objavila da  čeka svoje prvo dijete s nogometašem Gerardom Piqueom, pjevačica Shakira obožavatelje je odlučila iznenaditi fotografijom trudničkog trbuha.

35-godišnjakinja je pozirala u ljubičastoj haljini, a trbuščić je istaknula crnim remenom. Kolumbijska zvijezda fotografiju je postavila na svoj Facebook profil i time ubrzo privukla veliki broj znatiželjnika i poklonika koji su joj ostavili preko 50 tisuća komentara i riječi podrške.

Zvijezda i njezin deset godina mlađi izabranik zadovoljili su se time i nastavili rasti u svojoj ljubavi, iščekujući rođenje sinčića. Koji će prema prognozama liječnika na svijet doći za tri mjeseca.

Zaljubljeni par Shakira i Pique upoznali su se 2010. godine, a početkom ove godine počeli su živjeti zajedno. Zbog tamnoputog nogometaša pjevačica je prekinula jedanaestogodišnje zaruke s Antoniom de la Rúom.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
21:15 08.10.2012.

strani kapital ne pita kako i zašto...samo uđe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije