Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP PET SKANDALA

Glumačko-bračni par 'Šeherezada i Onur': Od razvoda i prisilnog pobačaja do preljuba

Onur i Šeherezada
Foto: Promo
26.11.2016.
u 14:04

Snimanje serije „Ranjena ljubav“ zasad protječe bez ikakvih skandala

Supružnici Halit Ergenc i Berguzar Korel koje od ponedjeljka u 21 sat gledamo na RTL-u u seriji „Ranjena ljubav“ gledateljima su  jednako zanimljivi zbog televizijskih projekata na kojima rade, koliko i zbog svog privatnog života. Turski mediji, tradicionalno skloni žutilu, ih nerijetko imaju na svojim naslovnicama, a istini za volju – Berguzar i Halit su im za to davali i te kako povoda.

Donosimo top pet skandala glumačko-bračnog para Ergenc-Korel:

1.PRELJUB
Tada 23 godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita na setu serije „1001 noć“. Halit je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Iako su iskre tinjale na setu serije, putovanje u Pariz u prosincu 2008. je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon 10 mjeseci rastao od Gizem, a ona je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je pak zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod. 

2. FATALNA HUREM
Ako ima istine u onoj da se sve vraća, Berguzar Korel će to najbolje potvrditi. Snimanje serije „Sulejman Veličanstveni“ za Halita je značio ogroman uspjeh, ali je njegov privatni život zbog toga ispaštao. Odnosno – njegov brak.

Naime, Berguzar nije mogla podnijeti snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Meryem Uzerli. Vatrena crvenokosa zavodnica bila je sjeme razdora u bračnoj idili Halita i Berguzar, a povrijeđena supruga je čak dolazila na set ne bi li kontrolira što se događa s njezinim suprugom. 

3. ODLAZAK BRAČNOM TERAPEUTU
Da doista u njihovom braku ima problema potvrdio je i sam Halit Ergenc i to potpuno neočekivano. Naime, u jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer glumcima nije lako podnijeti da njihovi partneri imaju ljubavne scene s drugim kolegama. Halit je tada priznao i da na Berguzarinu inicijativu odlaze bračnom terapeutu. 

4. OSVETA ZA 'PRELJUB'
Kada je Berguzar počela snimati seriju „Karadayi“ u kojoj joj je glumački partner bio Kenan İmirzalıoğlu, poznatiji kao Ezel, turski mediji dobili su materijal za pisati o tome kako Berguzar ima s čim uzvratiti Halitu za avanture s Meryem.

Iako njihova navodna romansa nikad nije potvrđena, ozbiljno se pisalo o tome da se markantni Kenan, kojemu turski mediji tepaju da je njihov James Bond, svidio Berguzar. U najmanju ruku, Halitu sigurno nije bilo ugodno čitati te natpise. 

5. PROSVJEDNICI
U ljeto 2013. godine Turskom su harali prosvjedi protiv tiranske vlasti premijera Recepa Erdogana. U masi od desetke tisuća ljudi, dvije poznate ličnosti ipak su izazvale najveći interes. Bila je riječ, naravno, o Halitu i Berguzar.

Supružnici su se pridružili masi pobunjenika i tako završili u medijima diljem svijeta. Halitova želja da prosvjeduje je bila potaknuta i činjenicom da je Erdogan zabranio golotinju u seriji „Sulejman Veličanstveni“  te je oštro reagirao na sam sadržaj serije tvrdeći da narušava stoljetnu tradiciju i poimanje o značaju sultana Sulejmana. 

Kako bilo, snimanje serije „Ranjena ljubav“ protječe bez ikakvih skandala, a uz nju se zasad vežu samo pozitivne reakcije milijuna gledatelja koje svaki tjedan željno iščekuju novi nastavak.

I domaći gledatelji će težnju za omiljenim glumačkim parom utažiti već ovog ponedjeljka na RTL-u! Serija „Ranjena ljubav“ u programu ide od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat!

>> 'Onur i Šeherezada' vraćaju se u najgledanijoj turskoj seriji 'Ranjena ljubav'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije