Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Sanja Doležal odmor provodi u inozemstvu i obožavatelje je oduševila crticama s putovanja

Foto: instagram
1/7
13.09.2021.
u 08:00

Pjevačica je otputovala kod kćeri Lee koja studira na jazz akademiji u Londonu.

Zadnje dane ljeta pjevačica Sanja Doležal odlučila je iskoristiti za posjet Engleskoj gdje njezina kći Lea studira na jazz akademiji. Na svom Instagramu odlučila je s obožavateljima podijeliti fotografije sa svog putovanja u London i otkriti im koja je zanimljiva mjesta posjetila i u čemu je posebno uživala. Boravak u Londonu iskoristila je i kako bi odgledala mjuzikl "Mary Poppins" i uz fotografiju iz Prince Edward Theatrea napisala je kako joj je to bio povratak u djetinjstvo.

 

 

Posjetila je i The Magdala Tavern u Hampstead Heathu i s pratiteljima na Instagramu podijelila jednu zanimljivu crticu o događaju koji se dogodio ispred ovog puba. - The Magdala Tavern, ispred koje je Ruth Ellis pucala u svog partnera jer ju je varao. Ruth je posljednja osoba u UK koja je za kaznu pogubljena, obješena. I to ne tako davno...1955. godine. Kao uspomena na nju, na fasadi su tragovi metaka...- napisala je Sanja.

 

 

Oduševila ju je i Van Goghova izložba u Kensington Gardensu. - Predivno iskustvo, umjetnost, glazba, život - napisala je Doležal. I Sanjin sin studira u inozemstvu i to u Nizozemskoj gdje je upisao studij matematike. Kada nije u Zagrebu Sanja svoje slobodno vrijeme najčešće provodi na vikendici u blizini Karlovca gdje uživa u idiličnoj prirodi i gdje ima i svoj mali vrt.

Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
11:00 13.09.2021.

Zakaj su sve slike do 'struka'? U čem je problem dragoj Sanji više u celom 'regionu'? Ak možemo videti kak zgleda koža primjerena njenim godinama, vrat ko harmolnika a onda gore 'napumpano' nasađeno sjajno lice koje nikak ne pašu, rukee i čevapčić prste (kao kod mnogih i mojih u njezinim godinama) zakaj obožavatelji nemreju videti i 'mene poooooozamašnu' na dole. Treba ljude 'pripremiti' na eventualno susretanje. Ne treba se sramiti sebe ni u kilaži ni obujmnu osim ak je veliki minus u karakteru. E tu se baš niko nemre skriti pa ni Sanjuša posvuduša, zato....

OB
Oblivion
08:23 13.09.2021.

Koga broj za njih, nebitni ljudi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije