Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put o tome govori

Alanis Morissette o paklu koji je prošla: Kada sam imala 15 godina više muškarca me seksualno zlostavljalo

Foto: instagram
1/4
12.09.2021.
u 12:53

Pjevačica je o ovome prvi put odlučila javno progovoriti u dokumentarcu "Jagged" koji će biti prikazan na Toronto International Film Festivalu

U dokumentarcu "Jagged" pjevačica Alanis Morissette (47) otkriva kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kanadska pjevačica prvi puta javno je govorila o traumama koje je proživjela kao tinejdžerica i prvi put je u javnosti govorila kako ju je više muškaraca seksualno zlostavljalo kada je imama 15 godina.

Premijera dokumentarca zakazana je ovog utorka u sklopu Toronto International Film Festivala. U dokumentarcu Alanis govori kako je najprije sebe uvjeravala kako je pristala na te odnose, ali onda bi samu sebe podsjetila kako je tada imala samo 15 godina i s 15 godina ne pristaješ.

- Tek nakon godina i godina odlaska na psiho terapije prihvatila sam činjenicu da sam žrtva seksualnog zlostavljanja. Ti ljudi su pedofili i ono što su mi radili je silovanje - govori u dokumentarcu u kojem ne navodi imena svojih zlostavljača. Pred kamerama govori kako je o ovome pričala s određenim ljudima u glazbenoj industriji kojima je povjerila kroz kakav pakao je prošla, ali svi su se oglušili i nitko joj nije bio spreman pomoći.

Prošle godine je u intervju za The Sunday Times Morissette rekla kako je gotovo svaka žena u glazbenoj industriji napadnuta, ili  silovana, te da je to sveprisutno - čak više u glazbi, nego u filmu. Dodala je, međutim, da se žene koje žele progovoriti "suočavaju s prijetnjom da će izgubiti posao, ugled ili da im se ne vjeruje". 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:18 12.09.2021.

već mi je pun kufer ovih koje su nekad bile seksualno zlostavljane. Dajte, molim vas....

ZG
ZGbug
13:16 12.09.2021.

Gdje su dokazi?

DU
Deleted user
13:35 12.09.2021.

Moja Alanis, iskreno mi je ža'. Radije bih komentirala tvoju odličnu glazbu, nego, nažalost, ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije