Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalmatinski đir

Robert Kurbaša i Frano Lasić zajedno jedrili oko otočića Mrduje

regata (1)
Foto: TIno Jurić/Pixsell
1/6
24.09.2011.
u 18:00

- Ujutro smo imali mentalne pripreme, svatko za sebe. Ja osobno nisam jedriličar nego ribar i kad idemo jedriti ja radim ono što mi kažu, ali kad idemo u ribe, onda sam ja šef – rekao je glazbenik Luky.

Frano Lasić, Robert Kurbaša, Tomislav Čubelić i Branka Pujić, ekipa RTL-ove serije “Ruža vjetrova”, bili su samo neki od poznatih sudionika jubilarne 80. Mrduje. Čak 250 jedrilica ujutro je stiglo na regatu kako bi oplovili rutu od Splita pa oko otočića Mrduje te natrag u cilj podno splitskog Sustipana.

- Ujutro smo imali mentalne pripreme, svatko za sebe. Ja osobno nisam jedriličar nego ribar i kad idemo jedriti ja radim ono što mi kažu, ali kad idemo u ribe, onda sam ja šef – rekao je glazbenik Luky koji ni sam ne zna koji mu je ovo put da sudjeluje na Mrduji.

Marijana Bana, koji je prvi put sudjelovao na regati 1979., zbog staža zovu i dobrim duhom regate. Na prvoj regati, pri povratku je zaspao od umora jer ga je iscrpilo jako jugo koje je puhalo te godine.

Komentara 1

TM
trade_mark
21:42 01.10.2011.

this is SO G*Y!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije