Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Renata se na farmi ne prestaje sukobljavati sa suparnicama: Ja nemam granica, ali ona će zatrudnjeti koliko se trudi

Foto: RTL
1/12
24.05.2022.
u 10:59

Renata je opet počela raditi show na farmi, a i ovaj put se svađala s Ružom. Milan je Renatu, Mirjanu i Ružu poveo u šetnju, a kasnije je djevojke odučio naučiti voziti traktor.

Nakon što nije uspjela osvojiti srce farmera Zorana Stričevića u showu "Ljubav je na selu", Brođanka Renata Šapina opet se prijavila u taj show koji se nedavno opet počeo prikazivati na RTL-u.

Renata je opet počela raditi show na farmi, a i ovaj put se svađala s Ružom. 

Milan je Renatu, Mirjanu i Ružu poveo u šetnju, a kasnije je djevojke odlučio naučiti voziti traktor.

''Sve je predivno, samo je on previše tih'', komentirala je Ruža, ''Ne znam kako će se on snaći s tri žene''.

''Zbog ljubavi sam spremna učiniti svašta, nemam granica ako to osoba zaslužuje'', kazala je Renata pa sjela na traktor dok ju je Milan učio voziti, a ubrzo su to poželjele i ostale.

''Ruža se trudi od početka, zatrudnjet će koliko se trudi'', Renatu je i dalje kopkala njezina suparnica koja je u jednom trenutku farmeru donijela kolač, a on je i njoj ponudio zalogaj.

Podsjetimo, Ruža i Renata svađale su se već ranije. Renata je, naime, tada prva ustala i s njim popila kavu, dok su ostale dame još spavale. Ubrzo im se pridružila i Ruža…

''Renata je požurila malo na kavicu i doručak… Trebala je pozvati i nas… Možda je to neka njezina taktika, osvajanje'', komentirala je.

''Hrkala si cijelu noć, čula sam te'', vratila je lopticu Renata, dok se Ruža opravdavala kako to nije istina.

Na doručak se spustila i Mirjana u Milanovoj trenirci: ''Malo sam mu čeprkala po ormaru, baš mi dobro stoji''

Milan ih je obavijestio kako će danas hraniti ovce i patke, a Ruža ih je iznenadila informacijom kako nikad u životu nije vidjela ovcu. ''Ma laže, laže! Ruža je tamo odnekud sa sela'', nije vjerovala u to Renata.

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije