Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepotica iz krapine

Miss Universe Hrvatske je Arijana Podgajski! Studentica ekonomije na sebe je posebno ponosna zbog jedne stvari

19-godišnja Arijana nova je Miss Universe Hrvatske
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/11
24.05.2022.
u 08:55

Njezine pratilje su Klaudija Krezić iz Sesveta i Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Za Miss simpatičnosti proglašena Antonela Zvonković.

Izbor ljepote Miss Universe Hrvatske 2022 održan je jučer u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Za titulu najljepše borilo se 13 djevojaka iz cijele Hrvatske. Krunu i titulu hrvatske predstavnice na izboru za Miss Universe ponijela je devetnaestogodišnja Arijana Podgajski, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Arijana govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati yogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju. Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Trinaest djevojaka dan prije finalne večeri odradilo je preliminarno natjecanje koje je uključivalo bodovanje u kupaćim kostimima i samostalni desetominutni intervju pred članovima preliminarnog žirija. Na temelju bodova s preliminarnog natjecanja te ukupnih bodovanja u finalu najuspješnijom i najkompletnijom djevojkom proglašena je upravo Arijana Podgajski iz Krapine dok su njezine pratilje  kao prva Klaudija Krezić iz Sesveta, a druga pratilja Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Za Miss simpatičnosti proglašena Antonela Zvonković.

Put do titule Miss Universe nije bio nimalo lak jer su djevojke odgovarale i na brojne teme poput prava na izbor, mentalnog zdravlja, slobode govora i prava na prosvjede, promjene standarda ljepote i globalnog siromaštva.

Program u kojem su nastupili Filip Rudan i Jacques Houdek vodio je Davor Garić, a u publici su sjedile bivše Miss Universe Hrvatske: Ivana Mišura, Mia Pojatina, Ivana Delač, Mia Rkman, Sarah Ćosić, Lana Obad, Barbara Filipović, Shanaelle Petty te prošlogodišnja pobjednica Ora Antonia Ivanišević.

VIDEO  Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

Ključne riječi

Komentara 1

DB
dubravko.barilar
09:55 24.05.2022.

Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije