Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Prvo vjenčanje uživo: Helena i Ivan pred kamerama Laudato TV-a sklopili brak

Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi  Svete Mise tijekom tjedna.
26. studenoga 2019. u 07:00 2 komentara 19117 prikaza
Foto: Laudato TV
Pogledajte galeriju 1/2

Današnja vjenčanja uglavnom se odvijaju pred kamerama, obiteljskima, profesionalnih studija ili onih s pametnih telefona. No jedno je ovih dana bilo uistinu posebno. Ono se odvilo u prijenosu, uživo na Laudato TV-u! Ne, nije to bilo kraljevsko vjenčanje, iako za aktere naše priče nema većeg i svečanijeg događaja.

LAUDATO TV 'Ponosni smo na emisije koje govore o ljubavi prema Bogu, čovjeku, obitelji i domovini Hrvatskoj'

Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi  Svete Mise tijekom tjedna. S obzirom na nepredvidivost televizijskog emitiranja uživo, prijenos se produžio i na obred vjenčanja ovog simpatičnog para. Na veliku radost njih i njihovih bližnjih koji su svjedočili sklapanju ovog svetog sakramenta. Zanimljivo je da bračni par Kolić nije imao dogovorenog snimatelja, a i prisutni dirnuti obredom zaboravili su ovjekovječiti objektivima ovaj događaj.

POGOTOVO BLAGDANIMA Laudato TV postao najgledanija regionalna televizija u Hrvatskoj

Uz dijeljenje sretnih trenutaka uživo Laudato TV čestita Heleni i Ivanu i osigurava im snimku kako bi jedan od najvažnijih trenutka u svome životu imali zabilježen trajno za uspomenu.

Oni su podijelili svoju priču s Laudatom TV. Oboje su iz Vrbove, župa Svetog Jurja Vrbova. Upoznali su se još u osnovnoj školi kada su si bili prve simpatije. Život ih je potom razdvojio. Helena je završila u Rijeci gdje se školovala i ostala živjeti i raditi u knjigovodstvu. Ivan je završio u Zagrebu raditi u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu. Kada je njegov najbolji prijatelj s posla nakon teške bolesti preminuo, često je posjećivao njegovu obitelj u Rijeci. Tako su se Helena i Ivan nakon 15 godina ponovno spojili. Tada su oboje shvatili da je Bog namijenio da su jedno za drugo i odlučili su se vjenčati. Otac Danijel kojeg je Ivan upoznao na poslu održao je ovom paru pripremu za vjenčanje i vjenčao ih.

sjećate li se ovoga? Rafo ugostio Škoru u emisiji, a mi smo se prisjetili njihovog nastupa iz 2003. godine: 'Ostao si mi isti'

''Dan nakon vjenčanja otac Danijel nas je nazvao i rekao da je bio prijenos vjenčanja na Laudato TV-u. Helena i ja smo skakali od sreće, roditelji su bili jako ponosni. Mi smo imali skromno vjenčanje, a o.Danijel nam je priredio iznenađenje tako što su njegova braća svirala orgulje i pjevala. Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost.'' - rekao nam je mladoženja Ivan. 

Aleksandar Petrović
Pred njim su tek bile godine
Aco otkrio što je našao u Draženovu novčaniku nakon nesreće, jedno će zauvijek ostati tajna
Otok Rab
Kraljevska oaza
Otok Rab: Istražite otok sreće koji skriva najljepše pješčane plaže na kojima se kupao i britanski kralj Edward VIII.
  • Avatar Jura z bregov
    Jura z bregov:

    Jesenti milu bigulicu, pa to je prikrivena propaganda u korist Katoličke Crkve. Svi svjesni "antifašisti Hrvatske" kao i druge progresivne, inkluzivne i tolerantne društvene snage te poštena inteligencija trebali bi se dići na stražnje noge i u znak neslaganja iskesiti ... prikaži još! zube. Odmah treba angažirati Mrak Taritašicu Ančicu i lažnog plemića Beus von Richembergh Gogu da u Saboru pokrenu pitanje raskida Vatikanskih ugovora. Inače odosmo u kukuruz.

  • nordic:

    sretno mladenci 🍾