Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljeni mladenci

Prvo vjenčanje uživo: Helena i Ivan pred kamerama Laudato TV-a sklopili brak

Foto: Laudato TV
1/2
26.11.2019.
u 07:00

Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi  Svete Mise tijekom tjedna.

Današnja vjenčanja uglavnom se odvijaju pred kamerama, obiteljskima, profesionalnih studija ili onih s pametnih telefona. No jedno je ovih dana bilo uistinu posebno. Ono se odvilo u prijenosu, uživo na Laudato TV-u! Ne, nije to bilo kraljevsko vjenčanje, iako za aktere naše priče nema većeg i svečanijeg događaja.

Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi  Svete Mise tijekom tjedna. S obzirom na nepredvidivost televizijskog emitiranja uživo, prijenos se produžio i na obred vjenčanja ovog simpatičnog para. Na veliku radost njih i njihovih bližnjih koji su svjedočili sklapanju ovog svetog sakramenta. Zanimljivo je da bračni par Kolić nije imao dogovorenog snimatelja, a i prisutni dirnuti obredom zaboravili su ovjekovječiti objektivima ovaj događaj.

Uz dijeljenje sretnih trenutaka uživo Laudato TV čestita Heleni i Ivanu i osigurava im snimku kako bi jedan od najvažnijih trenutka u svome životu imali zabilježen trajno za uspomenu.

Oni su podijelili svoju priču s Laudatom TV. Oboje su iz Vrbove, župa Svetog Jurja Vrbova. Upoznali su se još u osnovnoj školi kada su si bili prve simpatije. Život ih je potom razdvojio. Helena je završila u Rijeci gdje se školovala i ostala živjeti i raditi u knjigovodstvu. Ivan je završio u Zagrebu raditi u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu. Kada je njegov najbolji prijatelj s posla nakon teške bolesti preminuo, često je posjećivao njegovu obitelj u Rijeci. Tako su se Helena i Ivan nakon 15 godina ponovno spojili. Tada su oboje shvatili da je Bog namijenio da su jedno za drugo i odlučili su se vjenčati. Otac Danijel kojeg je Ivan upoznao na poslu održao je ovom paru pripremu za vjenčanje i vjenčao ih.

''Dan nakon vjenčanja otac Danijel nas je nazvao i rekao da je bio prijenos vjenčanja na Laudato TV-u. Helena i ja smo skakali od sreće, roditelji su bili jako ponosni. Mi smo imali skromno vjenčanje, a o.Danijel nam je priredio iznenađenje tako što su njegova braća svirala orgulje i pjevala. Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost.'' - rekao nam je mladoženja Ivan. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:50 26.11.2019.

Jesenti milu bigulicu, pa to je prikrivena propaganda u korist Katoličke Crkve. Svi svjesni "antifašisti Hrvatske" kao i druge progresivne, inkluzivne i tolerantne društvene snage te poštena inteligencija trebali bi se dići na stražnje noge i u znak neslaganja iskesiti zube. Odmah treba angažirati Mrak Taritašicu Ančicu i lažnog plemića Beus von Richembergh Gogu da u Saboru pokrenu pitanje raskida Vatikanskih ugovora. Inače odosmo u kukuruz.

NO
nordic
09:06 26.11.2019.

sretno mladenci 🍾

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije