Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena zvijezda

Prepoznajete li ga? Fotografijom starom više od 20 godina urnebesno nasmijao obožavatelje

Edo Maajka 1996. godina
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/4
17.01.2020.
u 12:14

Jedno od najpoznatijih imena regionalne rap scene Edo Maajka na Instagramu je objavio fotografiju staru 24 godine.

Kosa u repu, flanel hoodica i kožne čizme bile su modni izričaj Ede Maajke 1996. godine. Naime, bosanskohercegovački reper objavio je fotografiju na kojoj pozira sa skulpturom Matoša na klupi i izazvao val komentara.

Fotografija je prikupila više od 2000 lajkova u manje od pola sata, a u fanovi se u komentarima svemu smiju.

– Prljava metalika – poručio je jedan pratitelj Edi kroz smijeh.

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

Inače, u rujnu prošle godine Edo Maajka naprasno je otkazao nastup na zatvaranju Fažana Media Festa, a kasnije je došla potvrda da mu je pozlilo te da je prevezen u bolnicu i doktori su mu zabranili putovanje.

– Ispričavamo se svima koji su zajedno s nama željno čekali večerašnji nastup Ede Maajke i njegova benda na zatvaranju Fažana Media Festa. Edo nam se upravo javio iz bolnice kamo je odvezen nakon što mu je pozlilo. Liječnici su mu zabranili putovanje i zadržali su ga na pretragama – izjavili su u službenom priopćenju na Facebook stranici Općine Fažane, a umjesto Ede Maajke nastupila je fažanska grupa TLM, daruvarsko-virovitički gitarski dvojac Osman & Likar te pulski Primotajo Blues Band.

Na Facebook stranici popularnog repera osvanula je kratka obavijest. Samo nekoliko sati prije ove objave poručio je fanovima da se večeras vide u Fažani na koncertu. Tada nam nije odgovarao na pozive, a kasnije je na društvenim mrežama poručio da mu zdravlje nije ozbiljno ugroženo.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije