Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazan nastup

Edo Maajka hitno prevezen u bolnicu!

Edo Maajka
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
21.09.2019.
u 14:26

Nakon što je 13. rujna nastupio na otvorenju Rujanfesta, reper Edo Maajka morao je otkazati nastup u Fažani nakon što mu je pozlilo.

Reper Edo Maajka trebao je večeras nastupati na zatvaranju Fažana Media Festa, ali nastup je otkazan uslijed reperovog narušenog zdravstvenog stanja. Nakon što mu je pozlilo, prevezen je u bolnicu, a doktori su mu zabranili putovanje.

- Ispričavamo se svima koji su zajedno s nama željno čekali večerašnji nastup Ede Maajke i njegovog benda na zatvaranju Fažana Media Festa. Edo nam se upravo javio iz bolnice kamo je odvežen nakon što mu je pozlilo. Liječnici su mu zabranili putovanje i zadržali su ga na pretragama - stoji u službenom priopćenju na Facebook stranici Općine Fažane, a umjesto Ede Maajke nastupit će fažanska grupa TLM, daruvarsko-virovitički gitarski dvojac Osman & Likar te pulski Primotajo Blues Band.

Na Facebook stranici popularnog repera stoji kratka obavijest. Samo nekoliko sati prije ove objave poručio je fanovima da se večeras vide u Fažani na koncertu.

Edu smo kontaktirali, ali nije odgovarao na poziv. Kasnije je na Facebooku objavio kako nije ništa ozbiljno.

- Ljudi hvala vam za pozive i ljubav, nije nista ozbiljno, umor, nespavanje, viroza... Nemojte pretjerivat, to je moj poso - napisao je Edo. 

Podsjetimo, glazbenik je u Zagrebu nastupio 13. rujna, prije svega osam dana, na otvorenju Rujanfesta.

Ključne riječi

Komentara 26

AM
Admine mater ti jebem
16:17 21.09.2019.

Postao je majka

VE
verakruz
16:44 21.09.2019.

????? Ovo je obavijest za njegove ukucane ?????

DU
Deleted user
15:40 21.09.2019.

Tko je taj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije