Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Premijer Plenković i supruga Ana uskoro će dobiti treće dijete

Zagreb: Premijer Andrej Plenković dočekao predsjednika Državnog vijeća Kine Lija Keqianga
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
01.02.2022.
u 13:29

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković u braku su od 2014. godine i te iste godine rodio im se sin Mario, a tri godine poslije dobili su malenu Milu

Premijer Andrej Plenković (51) i njegova supruga Ana Maslać Plenković (42) uskoro će dobiti treće dijete. Prema pisanju RTL-a, premijerova supruga u trećem je tromjesečju trudnoće i osjeća se jako dobro. Bračni par Plenković ima sina Marija i kćer Milu i trude se držati ih podalje od očiju javnosti. Premijer Andrej Plenković i supruga Ana u braku su od 2014. godine i te iste godine rodio im se sin Mario, a malena Mila rođena je 2017. godine kada je premijer obilježio svojih prvih godinu dana na čelu Vlade. 

Premijer je suprugu, koja je devet i pol godina mlađa od njega, upoznao u Saboru, gdje je Dubrovkinja zaposlena kao šefica Službe za pravne i ljudske poslove. Svoju djecu ne pokazuje često u javnosti, ali u nekoliko je navrata to premijer učinio pa je tako s djecom pozirao prije dvije godine u povodu Svjetskog dana knjige i objavio je fotografiju na kojoj Mariju i Mili čita knjigu te je napisao: "Čitamo od malena. Noć knjige, Svjetski dan knjige, s knjigom nisi izoliran."

Vikendom se premijer trudi posvetiti svojoj obitelji i često ih se može sresti u zajedničkoj šetnji Britancem i centrom Zagreba, a sa sinom Plenković rado odlazi na sportska događanja gdje daju podršku našim sportašima. 

VIDEO: Premijer Andrej Plenković i supruga Ana očekuju treće dijete 

 

Ključne riječi

Komentara 19

MA
maximinimax
16:40 01.02.2022.

Izbacili bar 20 komentara, moj bez objašnjenja

AS
ante_slavonac
17:15 01.02.2022.

Sjeverna Koreja je pi..kin dim za ove "naše" novinare

SA
sargu123
16:43 01.02.2022.

Kaj misli da će mu ova objava dići popularnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije