Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznato tv lice

Nakon dugog izbivanja iz javnosti glumac Robert Kurbaša progovorio o obitelji i iznenađenju koje priprema

01.02.2022.
u 09:30

Splitski glumac sa suprugom Kristinom i njihovo troje djece živi u Samoboru i kaže kako najmlađa članica obitelji vodi glavnu riječ u njihovoj kući.

Televizijski i kazališni glumac Robert Kurbaša malo se povukao iz javnosti kako bi više vremena provodio s obitelji. Ovaj Splićanin sa suprugom Kristinom i njihovo troje djece živi u Samoboru gdje su stvorili svoju obiteljsku oazu. Nakon što je dugo izbivao iz javnosti Kurbaša, kojeg publika pamti po ulogama u serijama "Ne daj se Nina", "Ruža vjetrova", "Dolina sunca" , "Zlatni dvori", u intervju za RTL pričao je o obitelji, pandemiji i poslovnim planovima i željama. 

Iako je 2020. godina mnogima ostala u ne baš lijepom sjećanju Robert i njegova obitelj će je pamtiti po tome što je njegova obitelj postala bogatija za još jednu članicu. Nakon dva sina u obitelj je stigla djevojčica, a glumac otkriva kako su braća prihvatila sestru.
- Njima je bilo bitno da ne bude još jedan brat. Sad kad je sestra malo porasla shvatili su da su uistinu bili u pravu, iako ona vodi glavnu riječ u obitelji. Ona je tatina perlica, a sinovi su mamina dika. - priča Kurbaša za RTL.

Pandemija koronavirusa je utjecala na sve aspekte naših života, a utjecala je i na umjetnost i tu situaciju Robert ovako komentira:
-  Poraz su doživjele sve izvedbene umjetnosti. Mislim da je ostao zauvijek i gorak ukus u narodu zbog loših odluka nadležnih tijela oko same pandemije. Valjda će nam skoro biti bolje… - nada se glumac i otkriva koja mu je želja još neostvarena kada je posao u pitanju.

- Film. Volio bih snimiti barem jedan dobar hrvatski film. Film koji će ostati u sjećanju publici kao nešto naše, autohtono. Nešto što je prepoznatljivo našem duhu i dio našeg identiteta, a ne da i u toj sedmoj umjetnosti, kao sada, bauljamo kao guske u magli. - kazao je i dodao kako uskoro planira za publiku jedno lijepo kazališno iznenađenje s posebnim gostom i posebnom tematikom, a detalje će javnost saznati uskoro. 

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije