Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hollywoodske krađe

Poznati redatelj zatekao pljačkaše u kući i sukobio se s njima

Foto: Eventpress/DPA/PIXSELL
1/4
18.12.2018.
u 10:00

Losanđeleska policija pregledava videonadzorne kamere iz susjedstva i nadaju se da će tim putem saznati identitet kradljivaca

Nastavljaju se pljačke poznatih po Hollywoodu.

Ovog puta na redu je bio je redatelj Quentin Tarantino, a posebno je zastrašujuće što je bio u kući kad su mu provalili tijekom noći. TMZ piše kako je Tarantino spavao kad je čuo razgovor dvaju provalnika koji su ušli kroz prozor.

No, baš kao i u njegovim filmovima gdje glavni likovi nikad nisu žrtve – redatelj „Reservoir Dogsa“, „Kill Billa“, „Pulp Fictiona“ i još mnogih uspješnih filmova se odlučio sukobiti s dvojcem koji je provalio. Uspio ih je otjerati, no oni su već stigli ukrasti nešto nakita i druge imovine te su pobjegli. Losanđeleska policija pregledava videonadzorne kamere iz susjedstva i nadaju se da će tim putem saznati identitet kradljivaca.

Podsjetimo, prije dva mjeseca opljačkana je i kćer Magic Johnsona koju su isto opljačkala dva provalnika te su odnijeli Rolex, nakit i ostale dragocjenosti te  sav novac što je imala u kući. 

Pogledajte video o glumicama koje su svoja lica uništila botoxom:

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:05 18.12.2018.

Da nisu zakljucavali, steta bi bila manja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije