Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisnost

Poznati glumac, kojeg pamtimo po ulozi u 'Austin Powersu', zbog trovanja alkoholom završio u bolnici

Verne Troyer
Foto: PA/Pixsell, Pixsell
1/3
07.04.2017.
u 17:41

Verne Troyer napisao je na Instagramu poruku obožavateljima u kojoj priznaje da ima problema s alkoholom i zato je otišao na liječenje

Prije mjesec dana pojavile su se glasine kako je glumac Verne Troyer, kojeg se sjećamo po ulozi Mini - Me u filmu "Austin Powers", završio u bolnici zbog trovanja alkoholom.

Ova nagađanja jučer je putem Instagrama potvrdio i sam glumac i otvoreno je priznao da se već neko vrijeme bori s ovisnošću o alkoholu. 

- Zbog zabrinutih fanova odlučio sam napisati ovu poruku. Kao što možda već znate već sam se borio s ovisnošću o alkoholu i ta borba nije bila nimalo lagana i sada je nastavljam. Prijavio sam se u centar za rehabilitaciju i nadam se da ću dobiti potrebnu pomoć. Hvala vam na podršci i svim porukama koje ste mi poslali. Uz vašu pomoć prebrodit ću ovu situaciju - napisao je Verne. 

Njegovi problemi s alkoholom počeli su 2002. kada se nakon dva mjeseca braka rastao od supruge Genevieve Gallen i tada je završio u bolnici zbog trovanja alkoholom i skoro je umro. 

>>Ben Affleck priznao da se liječio od alkoholizma

>>Poznata pjevačica na Instagramu proslavila pet godina bez alkohola

Ključne riječi

Komentara 3

BO
borac2525
19:13 07.04.2017.

Koliko je popio?

CE
centirion
06:08 08.04.2017.

Samo hrabro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije