Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poznata Hrvatica na prekretnici: 'Pred njom je zavidna zarada'

Zadnje 2-3 godine poslovno je zrela i ‘’odrasla’’, napravila je dugoročno odlične poslovne poteze i poslovna partnerstva koja su joj bila neophodna.
23. srpnja 2019. u 15:32 3 komentara 6152 prikaza
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Naša modna dizajnerica ima zavidnu energiju. Fizičku i mentalnu. Svoje zamisli sprovede i ne dozvoljava da je drugi obeshrabre.
Najviše od svega ona voli slobodu: u odnosima, u kreativnom izražavanju i u poslu. Vrlo rano je znala što ne želi. Prije svega nije dozvoljavala da bude ‘’prosječna’’, nije se uklapala u obrasce ponašanja grupe ili nekog općeg trenda.

matija vuica matija vuica Šivati sam počela iz neimaštine, a svoju najljepšu reviju posvetila sam preminulom bratu

Odabire u životu ljude s kojima će se družiti. U tom smislu nije osoba iz susjedstva koja će svima pokloniti svoje vrijeme, iako će uputiti komplimente. Uvijek je tražila načina da svoje misli kroz poruke prenese javnosti. U početku su to bile pjesme i glazba u kojoj je najvažniji bio tekst odnosno poruke koje je tako prenosila. No čini se da joj je glazba služila prvenstveno kao jedna kulisa i scenski prostor za pokazati svoje modne kreacije i način kako bi bila prisutna u javnosti. Nije to bio svjestan nego podsvjestan odabir.
Biti drugačiji, pojedinac u gomili, individualac u grupi – nije lako. Trnovit je put do zvijezda.

OSTVARILA SNOVE Vuica nakon Hollywooda niže uspjehe: 'Moje kreacije bit će uz bok Pradi, Versaceu i Hermesu'

Matija ima izuzetan smisao za detalje. Čipka, kristalići, biseri, vez – u njezinim haljinama jednostavno ožive i poput morskih dubina čine jedan izuzetno lijepi svijet pun sklada, satkan od različitosti i originalnosti. Tijelo je jako važno. Ona voli njegovana tijela, a na njima se ističe ljepota i posebnost odjeće koju stvara. Najvažnije je da svaki odjevni komad bude originalan i time odražava originalnost osobe koja ga nosi.

Ona je simpatično pompozna i zna cijeniti vlastitu vrijednost i vrijednost svojih kreacija. Emotivno je romantična i odana u ljubavi. Ljubav je u prvom planu a nije forma i dokle god je tako Matija je sretna. A upravo ta osobna sreća odražava se u poslu na najljepši način.

otkrile nam tajnu 'Dad bod' ili 'six-pack'? Evo što preferiraju poznate Hrvatice kada su muškarci u pitanju

Zadnje 2-3 godine poslovno je zrela i ‘’odrasla’’, napravila je dugoročno odlične poslovne poteze i poslovna partnerstva koja su joj bila neophodna. Tako je napravila jedan iskorak u svijet, na modnu scenu gdje joj je mjesto. Sveukupno s cijelim svojim predanim dugogodišnjim radom počinje uživati u rezultatima koji su materijalni - visoke cijene, ali i statusni - kreativni poslovni ugled.
U 2019. ima dobre poslovne prilike, ali treba biti i dalje selektivna, treba vjerovati poslovnim ponudama po preporuci i samo provjerenim ljudima. A u 2020 može ostvariti zavidnu zaradu i sklopiti unosne poslove i konačno - pojaviti se kao kreatorica na prestižnim svjetskim revijama. Uvijek treba imati na umu svoju individualnost, svoje ideale i vizije koje su je vodile kroz život i kroz posao.

Za više astro-analiza posjetite web stranicu Anđelke Subašić.

'OSTAO SAM PAF'
Aleksandar Stanković ispričao kako mu se upucavao Neven Ciganović: 'Bilo mi je neugodno'
Croatia osiguranje
Podrška poljoprivrednicima
Kako domaće osiguranje podupire razvoj poljoprivrednika i domaće proizvodnje