Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon krunidbe

Paparazzi uhvatili Meghan Markle, a svu pažnju privukle su njezine sve mršavije noge

Foto: profimedia
1/11
15.05.2023.
u 16:50

Par je viđen dobro raspoložen u jednom sushi baru u Montecitu, gdje žive nakon odlaska iz Kanade

Prvi vikend u svibnju rezerviran je bio za povijesnu krunidbu kralja Charlesa III. (74) , a na nju je bio pozvan i princ Harry (38). Pozvana je bila i njegova supruga Meghan Markle (41), ali ona je odlučila ostati u Americi jer je 6. svibnja, na dan krunidbe, bio i rođendan njihovog sina Archieja. 

Princ Harry zato je tu subotu odmah iz zračne luke otišao na svečanost u Westminstersku opatiju te je nakon završetka ponovno otišao natrag za Ameriku. 

Kontroverzni par, barem ako se pita britansku javnost, viđen je ovaj vikend u Montecitu u jednom sushi baru gdje su ručali, a Meghan je iznenadila javnost izgledom. Naime, pažnju su svima privukle njezine noge koje izgledaju mršavije no inače. A čini se kako redovito vježba, jer je nedavno pokazala i mišićave ruke. 

Foto: profimedia

Podsjetimo, vojvotkinju od Sussexa s velikim osmijehom na licu fotografi su snimili u okolici njezina doma u Montecitu dan nakon krunidbe dok je s prijateljima išla na planinarenje. S njima nije bio ni princ Harry koji je očito poželio odmoriti se od napornog putovanja.

Britanski mediji nakon krunidbe pisali su da je kralj Charles bio prilično tužan jer Harry, Meghan i njihova djeca nisu bili na svečanom ručku nakon krunidbe. Tijekom ručka kralj je navodno nazdravio svom unuku Archieju, koji je na dan krunidbe proslavio četvrti rođendan.

 

Vojvotkinja od Sussexa poslala je ranije pismo kralju Charlesu u kojem izražava zabrinutost zbog nesvjesne predrasude u kraljevskoj obitelji. Vjeruje se da je pismo poslano nakon nastupa Harryja i Meghan u Oprah Winfrey Showu u ožujku 2021. godine.

U intervjuu, Meghan je ustvrdila da je član kraljevske obitelji spekulirao o tome koliko će biti tamna koža njihova nerođenog sina. Tvrdnje iznesene u ožujku 2021. prouzročile su krizu u monarhiji, a kraljevska obitelj suočila se s optužbama o rasizmu.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Ključne riječi

Komentara 4

5S
505.scrtom
18:41 15.05.2023.

o bože kost i koža, zar nema što jesti.

CO
coky
17:15 15.05.2023.

Paparazzi su svi besposleni novinari VL, koji kao o ničemu nemaju pričati, niti istraživati, ali zato s par klikova objave kakti ovu vijest ? Sve za klik ? DaBoga vam klikali na grobu da i tamo nemate mira :(

SA
saba
19:06 15.05.2023.

Pa uvijek je imala čačkalice od nogu i nosi prevelike cipele na petu (prst stane iza)...eto ni sve pare ti ne mogu donijeti stil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije