Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su u šoku

Pao na glavu s deset metara visine, glumačka ekipa u strahu od najgoreg

Foto: Profimedia
1/5
23.07.2019.
u 18:05

Nova tragedija potresa holivudski set. Na snimanju "Brzih i žestokih" došlo je do nesreće u kojem je double glavnog glumca Vina Diesela teško stradao nakon što je pao na glavu s deset metara visine.

Na setu najnovijeg nastavka "Brzih i žestokih" dogodila se nesreća u kojoj je stradao kaskader i doubler Joe Watts američkog glumca Vina Diesela, piše Daily Mail.

Trenutno se nalazi u induciranoj komi, nakon što su ga hitno prebacili helikopterom u bolnicu s teškim ozljedama glave iz Warner Bros studija u Hertfordshireu. Pretpostavlja se da se nesreća dogodila nakon što su pukli sigurnosni kablovi dok je skako s balkona. Izvori za britanske medije zvrde da je Diesel u suzama svjedočio što se dogodilo nesretnom Wattsu.

- Vin Diesel je bio tamo nekoliko sekundi kasnije. Bio je šokiran i suzdržavao je suze. Vidio je što se dogodilo - kaže izvor. Njegova zaručnica Tilly Powell na društvenim medijima piše da je kaskader okružen najbližim prijateljima i obitelji.

Ona je u tom trenutku radila na setu filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" na drugoj lokaciji u Londonu kad je saznala za nesreću koju je njezin partner doživio. Joe Watts je dosad radio kao kaskader u mnogim holivudskim blockbusterima poput "Kingsman Golden Circle", "Star Wars: The Last Jedi" i "Spider Man: Far From Home". Također se pojavio u "Igri prijestolja".

Ključne riječi

Komentara 4

AI
airbender
18:29 23.07.2019.

hehe kako ste stavili sliku vin diesela, a nije se on ozlijedio, nego njegov kaskader, ekipa kaj ce dalje ovo citati i komentirati, ucite iz školskog primjera clickbaita! a vi koji ste na kompu, instalirajte neki Adblock kako se ne bi bilježila posjecenost ovakvim "clancima", autor ovakvog "clanka"zaradjuje na brojevima koliko puta je njegov "clanak" kliknut. zato "autor" zavarava kombinacijom ovakvog naslova i slike. educirajte se molim vas, prave nas glupima i zaradjuju na tome. naucite izbjegavati ovakve senzacionalisticke naslove. moze ban sada, cujemo se za tjedan dana za novu lekciju :) pozz ekipa!

MI
midea
19:17 23.07.2019.

bolesni fake news novinari , trebaju nam strogi zakoni za prljavu manipulaciju čitatelja !

Avatar Kaladin
Kaladin
20:28 23.07.2019.

Budimo realni tomu, između ostalog, kaskaderi i služe. Da izvedu što glumac ne može, i da se filmovi mogu financirati, jer osiguranje koje bi morali uplatiti za glumca bi bilo enormno. A odšteta (kad bi im se dogodilo nešto ovakvo) astronomska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije