Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna plavuša

Pamtimo je po glavnoj ulozi u izazovnom crvenom bikiniju, a danas fotkama šokira obožavatelje

Donna D'Errico
Foto: Instagram
1/11
22.01.2020.
u 22:30

Mladenačkom izgledu malo su pomogli i dobri geni, no ova glumica podvrgnula se raznim plastičnim operacijama i zahvatima, a 2017. godine snimila je i dokumentarac u kojemu priča o tome.

Američka glumica Donna D'Errico koju najviše prepoznajemo po crvenom kupaćem kostimu u kojemu je utjelovila ulogu Donne Marco u popularnoj seriji 'Spasilačka služba', jedna je od rijetkih koja i poslije 30 godina može reći da izgleda identično, ako ne i bolje.

Iako tako zasigurno ne izgleda, D'Errico ima čak 51 godinu i svoje fanove nerijetko zapanji fotkama na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Mladenačkom izgledu malo su pomogli i dobri geni, no ova glumica podvrgnula se raznim plastičnim operacijama i zahvatima, a 2017. godine snimila je i dokumentarac u kojemu priča o tome.

Naime, glumica je otkrila kako je uradila lifting ruku, liposukciju, trbuh, a sve s ciljem da izgleda baš onako kako je izgledala u popularnoj seriji. 

- Željela sam dogovoriti termin s doktorom Obengom jer sam imala viška kože na rukama nakon što sam smršavjela. Također sam imala viška kože na trbuhu nakon dva porođaja - rekla je u filmu. 

On joj je tada uklonio dvije litre masnoće i sredio joj stražnjicu, a operacija je potrajala gotovo pet sati.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

I dok se mnoge zvijezde 'unište' mnogim operacijama, to nije bio slučaj s Donnom. Njezini fantastični rezultati vidljivi su na svakoj fotki koju objavi na društvenim mrežama. 

Na posljednjoj je tako odjevena samo u crni čipkasti bodi s crnim čizmama preko koljena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

Donna je zbog svega sada sretnija nego ikad.

- Rezultati su i više nego nevjerojatni i sada se ponovno osjećam sigurno i samopouzdano u bikiniju - rekla je Donna u dokumentarcu. 

Podsjetimo, Donna je majka 18-godišnje kćeri Frankie-Jean Sixx koju je dobila s bivšim mužem Nikkijem Sixom, i 24-godišnjeg sina Rhyana D'Ericca kojeg je dobila iz prijašnje veze.  

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:17 23.01.2020.

pa nisam znala da postoje i uspješne plastične operacije, .. stvarno su rijetkost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije