Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

Oskarovac se predao policiji nakon optužbi za zlostavljanje

Foto: Youtube Screenshot
1/4
14.06.2019.
u 09:33

Osvojio je Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Jerry Maguire', a sada je Cuba Gooding Junior optužen za seksualno napastovanje koje je prvo porekao.

Američki glumac i dobitnik Oscara Cuba Gooding Junior optužen je za zlostavljanje, piše Eonline. On je naime proteklog vikenda, točnije u prošlu subotu, u New Yorku u klubu Magic Hour Rooftop Bar and Lounge u pijanom stanju napao djevojku koja se pokušala obraniti.

Svjedoci kasnije navode kako je glumac prema djevojci u 30-im godinama, saznaje Page Six, bio jako vulgaran. Samo dva dana nakon što je za TMZ izjavio da je nevin i nije bilo seksualnog napastovanja, glumac se odlučio predati policiji u pratnji svog odvjetnika Marka Hellera.

- Vjerujem sistemu i sve će se na kraju saznati. Postoji video koji pokazuje što se zapravo dogodilo - tada je rekao TMZ-u. Međutim, nakon što je slučaj dospio u medije, još jedna djevojka se javila da ju je poznati glumac napastovao, odnosno neprimjereno dodirivao stražnjicu, još 2008. godine u restoranu Big Apple.

U četvrtak popodne se ušetao u Odjel posebnih žrtava na Manhattanu i odlučio se prijaviti, nakon što je njegov odvjetnik uložio zahtjev okružnom tužitelju da slučaj promotri 'zbog uvjerenja da slučaj ne bi trebao ići dalje', riječi su Marka Hellera, ali tužitelj nije potvrdio da su slučaj razmotrili.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije